Opleiding

 

Helen met de Alchemie van de Hathors

 

Boodschappers van de Grote Moeder Godin

 

Hathorhealing2 Hathor 2 94 Roze besjes 33

met Katrijn Joris

 

In deze vier helingavonden maak je kennis met de Hathors als Healers en Boodschappers van de Grote Moeder Godin: de Goddelijke Moeder en Moeder Aarde verenigd. De Hathors zijn Lichtwezens uit een ver universum en brengen ons nieuwe helingtechnieken die ons helpen om in harmonie, met vreugde en in schoonheid de meest subtiele energie op te nemen in ons lichaam en ziel en oude trauma’s en obstakels op te ruimen.

 

Als Meesters in Eenheid, klank, vribratie en vreugde, leren de Hathors ons helen met dansend, zingend, vribrerend Licht. Ze leren ons hoe we via symbolen, klank, beweging en adem op een eenvoudige en speelse manier harmonie kunnen brengen in onszelf en bij anderen.

Als Boodschappers van de Goddelijke Moeder en Moeder Aarde leren ze ons ons geborgen en veilig te voelen in ons lichaam en in deze incarnatie op Aarde. Ze begeleiden ons om met liefdeskracht onze taak in de Nieuwe Realiteit op te nemen.

 

De Hathors melden zich als Boodchappers van de Grote Moeder bij Katrijn aan tijdens haar helingwerk met Ilahinoor (Goddelijk Licht).  Sindsdien zijn Zij haar inspirators en begeleiden haar om nieuwe symbolen, vormen, klanken, subtiele handbewegingen of adem aan te wenden in helingsessies en meditaties. Al deze nieuwe informatie wordt gedeeld in deze erg praktische cursus.

 

Je kan deze avondreeks zien als een op zich staande helingopleiding maar ook als een aanvulling op het helen met Ilahinoor.

 

Wat leer je?

Afstemming en leren helen:

– je ontvangt de Hathors-inwijding waardoor je  afgestemd wordtop de lichtfrequentie van de Hathors en hun helingenergie,

– je leert versmelten met de Goddelijke Moeder en helen vanuit de eenwording met haar goddelijke moederliefde en mededogen,

vervloeien met de essentie van Moeder Aarde en haar transformatiekracht aanwenden voor helingdoeleinden.

– de poort naar de Hathors in het Ilahinoor-Veld

– helen met Ilahinoor en Hathor-technieken

Symbolen en vormen:

– werken met nieuwe symbolen en oude vormen om o.a. storende verbindingen los te maken, beter in te dalen in je lichaam, trauma’s op te lossen, hogere energieën te integreren.

Klank en adem:

– je stem, je eigen klanken en je adem gebruiken om met ‘vibrerend Licht’ diep helend en transformerend te werken in de aura en de chakra’s.

Beweging en handposities:

– met subtiele bewegingen en handposities het helend licht gerichter te begeleiden.

– werken met het heilzame ‘zingend en dansend’ Licht.

 

Er wordt veel aandacht besteed aan praktijk: subtiele afstemming, verdieping, openheid en leren van en met elkaar. We streven niet naar presteren, wel naar speelsheid en plezier beleven aan dit hemels werk.

Je ontvangt ook de gedrukte handleiding met symbolen, handposities en technieken. De Hathors zijn inspirators geweest van de Tibetaanse en Oudegyptische spiritualiteit.

‘Mijn persoonlijk verhaal met de Hathors’, door Katrijn Joris. Lees meer.

 

Data:6 avonden van 19u45-22u. DATA NIET GEPLAND

Prijs: €190, gedrukte map met helingmethode en symbolen inbegrepen. Prijs incl. BTW voor particulieren, excl. 21% BTW voor bedrijven of facturen.

Adres: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek

Aanmelden: 015 52 02 57 of via email

Inschrijven:

 

Hathorhealing3  Hathor modern 40  Heling.groep2

Powered by Typeform
2017-12-30T12:45:08+00:00