Maak je eigen Sjamanentrommel

trom bernard het hartenlied van de zwanen_3 (1)

met Bernard Crijns

“De stem van de trommel is een offer aan de geest van Moeder Aarde. Zijn geluid wekt het gemoed op en laat de mensen het geheim en de kracht der dingen voelen.” (Nick Black Elk).

De trommel is in alle inheemse culturen het paard of de boot van de sjamaan. Zelf een trommel maken heeft een diepe waarde. Jouw bezieling en liefdeskracht krijgen niet alleen concreet vorm in deze trommel, maar wordt dan ook een instrument waar je persoonlijk veel meer een binding mee hebt en die dan ook krachtiger met je meetrilt in meditaties en rituelen.

In deze workshop word je begeleid door ritueel, meditatie en afstemming om jouw trommel te bezielen en stap voor stap vorm te geven op een creatieve wijze, we werken ook met wortels of takken die als ons handvat dienen. Mocht je een mooie gevormde tak of wortel vinden, neem die dan gerust mee! Zelf heb ik dozen vol creatieve mogelijkheden, dus het is geen probleem als je er geen vindt. Ook voor je trommelstok kan je eventueel een mooie tak meebrengen. We maken een trom van ongeveer 43 cm diameter. Wil je een andere afmeting, geef het dan minstens een week vooraf door.

De geboorte van je trommel is een nieuw begin en een kans om jouw hartedroom of hartslag krachtig in de wereld neer te zetten in liefde en licht!

Snel beslissen want het aantal deelnemers is beperkt!

Datum:  NIET GEPLAND.  9u-17u

Prijs: 198, inclusief al het materiaal voor de trom, soep en drankjes.

Adres, aanmelden: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57 of mail ons

Inschrijven: stort het voorschot van €28 op rek. nr. BE 25 0013 2237 0482 van De MaanCirkel en vermeld: TRO-40. Het voorschot geldt als inschrijving. Beperkt aantal deelnemers. De rest van het bedrag betaal je de dag zelf aan Bernard.

trom bernard 1 trom bernard 2 trom bernard achterkant van het hartenlied van de zwanen_3 trom bernard paardje 

 

Wie is Bernard Crijns?

Bernard werkt al meer dan 20 jaar met klank en sjamaanse werkvormen en genoot een 10 jaar lange opleiding bij de Hongaarse sjamaan Joska Soos en vele andere Indiaanse medicijnmensen. Hij heeft o.a. ook het Inca-pad gevolgd van Alberto Viloldo, druïdisme, elfenmagie etc… Hij gaf ook voor een 10-tal jaren zelf opleidingen in sjamaanse werkvormen en is tegenwoordig hoofdzakelijk bezig met Klankheling en trommelbouw. Daarnaast genoot hij een schildersopleiding bij Jos van Wunnik, kunstschilder in Schinveld (Ned. Limburg).

Powered by Typeform
Bezoek ons ook op Facebook:
2017-12-30T12:51:28+00:00