Opleidingin heling en meditatie

 

Helen met de Alchemie van de Hathors

 

Boodschappers van de Grote Moeder Godin

 

 Hathor 2 94 Roze besjes 33

met Katrijn Joris

 

In dit heling- en meditatie-weekend maak je kennis met de Hathors als Healers en Boodschappers van de Grote Moeder Godin: de Goddelijke Moeder en Moeder Aarde verenigd. De Hathors zijn Lichtwezens uit een ver universum en brengen ons nieuwe heling- en meditatietechnieken die ons helpen om in harmonie, vreugde en schoonheid de meest subtiele energie op te nemen in ons lichaam en onze ziel en oude trauma’s en obstakels op te ruimen.

 

Als Meesters in Eenheid, klank, vribratie en vreugde, leren de Hathors ons helen met dansend, zingend, vibrerend Licht. Ze leren ons hoe we met symbolen, klank, beweging en adem op een eenvoudige en speelse manier harmonie kunnen brengen in onszelf en bij anderen.

Als Boodschappers van de Goddelijke Moeder en Moeder Aarde leren ze ons ons geborgen en veilig te voelen in ons lichaam en in deze incarnatie op Aarde. Ze begeleiden ons om met liefdeskracht onze taak in de Nieuwe Realiteit op te nemen. Zelf hebben zij een gelijkaardige evolutie als wij, op een andere planeet, doorgemaakt en nu helpen ze ons, de mensheid en de aarde doorheen de transitie naar de Nieuwe Tijd.

 

Na een inwijdingsreis in Egypte meldden de Hathors zich tijdens het helingwerk van Katrijn aan als Boodschappers van de Grote Moeder. Sindsdien zijn de Hathors haar inspirators en begeleiders en leren haar om subtiele handbewegingen, nieuwe symbolen, vormen, klanken,  of adem aan te wenden in helingsessies en meditaties. Deze nieuwe informatie wordt gedeeld in deze erg praktische cursus.

 

Je kan dit opleidingsweekend zien als een op zich staande heling- en meditatie-reeks maar ook als een aanvulling op helingmethodes zoals o.a. Reiki, I.E.T., Ilahinoor e.a. die je kent of toepast.

 

Wat leer je?

Afstemming en leren helen:

– je ontvangt de Hathors-inwijding waardoor je  afgestemd wordtop de lichtfrequentie van de Hathors en hun helingenergie,

– je leert versmelten met de Goddelijke Moeder en helen vanuit de eenwording met haar goddelijke moederliefde en mededogen,

vervloeien met de essentie van Moeder Aarde en haar transformatiekracht aanwenden voor helingdoeleinden.

– de poort naar de Hathors in het Goddelijke Veld van Licht

Hathor-technieken en basistechnieken van Lichtheling

– indaling van Hogere Zelf of Goddelijke Zelf

Symbolen en vormen:

– werken met nieuwe symbolen en oer-oude vormen om o.a. storende verbindingen los te maken, beter in te dalen in je lichaam, trauma’s op te lossen, hogere energieën te integreren.

Klank en adem:

– je stem, je eigen klanken en je adem gebruiken om met ‘vibrerend Licht’ diep helend en transformerend te werken in de aura, de chakra’s en de ziel.

Beweging en handposities:

– met subtiele bewegingen en handposities het helend licht gerichter te begeleiden.  

leren invoelen van en werken met de energetische stilte in lichaam en aura en de pulserende, ademende beweging in het Veld.

– werken met het heilzame ‘zingend en dansend’ Licht.

 

Naast intensieve Lichtmeditaties wordt veel aandacht besteed aan praktijk: subtiele afstemming, verdieping, openheid en leren van en met elkaar. We streven niet naar presteren, wel naar speelsheid en plezier beleven aan dit hemels werk.

Je ontvangt een getuigschrift en een handleiding met symbolen, handposities en technieken.

De Hathors zijn inspirators geweest van de Tibetaanse en Oudegyptische spiritualiteit.

‘Mijn persoonlijk verhaal met de Hathors’, door Katrijn Joris. Lees meer.

 

Data: zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019, telkens van 10u-17u30.

Prijs: €210, getuigschrift en manual met helingmethode en symbolen inbegrepen.

Adres: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek

Aanmelden: 015 52 02 57 of via email

Inschrijven: info volgt

 

Hathorhealing3  Hathor modern 40  Heling.groep2

Powered by Typeform
2018-08-27T12:19:02+00:00