Channel  je Hogere Zelf / je Goddelijke Bron

Gidsen en Engelbewaarder

Channeling-opleiding 2018-2019

 
“Een stroom van informatie, healing en wijsheid vanuit De Bron en de Lichtsferen.”
door Patrick Van Buyten
Iedereen is een kanaal van hogere energie en iedereen kan leren channelen. Channelen is een logische stap in je spirituele evolutie en stelt je open voor diepere wijsheid, een rijkere inhoud. Channeling is een stroom van informatie en healing die uit alle mogelijke bronnen komt zoals: je Bron of Hogere Zelf, je Engelbewaarder  enz.
Deze channelingopleiding zal je helpen je spirituele kanaal ten volle te ontwikkelen. Je zal je Hogere Zelf / Innerlijke Bron leren channelen, dat heeft op zijn beurt rechtstreekse ‘telefoonlijnen’ met wezens zoals je Engelbewaarder  enz.
De opleiding besteedt veel aandacht aan de opbouw van je zelfvertrouwen en aan de juiste afstemming die nodig is om correct, ‘zonder ruis’, te channelen. We gaan in de opleiding steeds hartsverbonden tewerk en stellen ons ten dienste van De Bron-van-al-wat-is. Vaak vertrekken we van een gevoel dat je Innerlijke Bron of Hogere Zelf aangeeft. De channelenopleiding zal je helpen keuzes te maken in je leven. Door het contact met je Hogere Zelf / Innerlijke Bron te verdiepen kan het zijn wijsheid, raad, inzicht en healing aan je overdragen. Dit geldt ook wanneer je voor anderen channelt.
We kunnen deze opleiding aanbevelen aan ieder die zich aangetrokken voelt tot dit onderwerp, want meestal betekent dit dat je er klaar voor bent. Dit is een stap-voor-stap opleiding, we starten van ‘nul’, alles wordt uitgelegd. Daarom is geen voorkennis vereist. Als je – gewoon voor jezelf – een dieper contact met je Hogere Zelf / Innerlijke Bron wenst, als je meer inzichten, raad en hulp verwacht van de lichtwereld of als je met channelen mensen wilt helpen als therapeut, ouder, partner, collega, vriend, enz. dan is deze opleiding geknipt voor jou.
Dit is een zeer praktische opleiding. Je zal veel oefenen op medestudenten en ook – naar gelang de noden van de groep – met niet-cursisten die we van buitenaf uitnodigen. Je zal ook stap voor stap leren om een channeling-consult voor klanten te geven.
Heel wat spiritueel geïnteresseerde mensen gingen je voor in deze opleiding waarin Patrick  Van Buyten al vele jaren ervaring heeft.

De opleiding is gebaseerd op ‘Channelen kun je leren’, het nieuwe boek van Patrick Van Buyten. Het boek is inbegrepen in de prijs van de opleiding.

THEMA’S BLOK I

° een meditatietechniek om je intuïtie te oefenen en je rationeel denken te verstillen
° je chakra’s voorbereiden op channelen
° je spreekrecht (terug) opnemen. Durven spreken!
° healing van keel- en nekchakra (veel verbindingen met de Lichtwereld komen toe in je nekchakra)
° je zal je leren overgeven aan je Hogere Zelf / Innerlijke Bron en de Hogere Wereld
° channelen van archetypes
° channelen over het zielenpad
° channelen en de 4 elementen
° channelen van wijsheid en healende energie van je Hogere Zelf / Innerlijke Bron
° je afstemmen op en wijsheid, raad en inspiratie ontvangen van je Innerlijke Bron en je Engelbewaarder
° channelen over talenten die op ontplooiing wachten
° channelen over steeds weerkerende kwesties in iemands leven, enz. enz.

THEMA’S BLOK II

° channelen voor personen die we van buiten de opleiding uitnodigen
° channelen over vorige incarnaties
° channelen over een ‘blinde vlek’ in het leven van je channelingpartner
° ‘geblinddoekt’ channelen
De opleiding verloopt in een sfeer van vriendschap, humor, wederzijdse hulp, eerlijk zoeken en hartsverbonden samen aan hetzelfde doel werken. Ik zal me laten bijstaan door assistenten.

TOT SLOT

“Beleef plezier, veel plezier aan de opleiding. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten,” Patrick Van Buyten.
 
Data, prijs: BLOK 1: donderdag 27 september, 11 en 25 oktober, 15 november, 6 december 2018, 10 en 31 januari, 21 februari, 14 maart en 4 april 2019,  telkens 10u-13u, €435 (inclusief boek). Gespreid betalen mogelijk na overeenkomst met Patrick vooraleer je inschrijft. BLOK 2: donderdag 25 april, 16 mei, 6 en 27 juni 2019, telkens 10u-13u, €160.
Adres en inschrijven: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57, e-mail
Betalen: €35 als reservatievoorschot op rekeningnummer van De MaanCirkel BE25 0013 2237 0482, code CHA-011. De rest van het bedrag betaal je de eerste dag.
Powered by Typeform
2019-01-21T12:42:36+00:00