• Zoektocht naar verloren Zielenwijsheid

De Lift 

Reizen in de geheugenlagen van je Ziel

met Katrijn Joris

De lift is een eenvoudige meditatietechniek waarbij je in de herinneringsvelden van je ziel op zoek gaat. Onder veilige begeleiding ontdek je de obstakels die je zelfontplooiing en spirituele groei verhinderen. Je zal deze helen en zo dichter komen bij je zielendoel voor jezelf en de wereld.

De liftoefeningen zijn korte reizen in de uitgebreide en verloren gewaande memorielagen van je Ziel en je Lichtveld. Je zal obstakels ontwarren en toegang krijgen tot de archieven van je Ziel. Verloren gewaande zielenlagen en oeroude inhouden worden terug aangehecht en kan je opnieuw gebruiken. Deze meditatietechniek helpt je terug aan te sluiten bij de Bron en je Hogere Zelf waardoor het gevoel van afgescheiding geheeld wordt.
Deze meditatie-oefeningen maken je wegwijs in je ziel, leren jezelf en je zielenmogelijkheden beter kennen en brengen daardoor inzicht in je levens- en zielenopdracht.
Avond 1: kennismaking met de lift als meditatietechniek om te reizen in je ziel – leren begrijpen van de symboliek waarvan de ziel zich bedient.
Avond 2: zielenreis voor heling en inzicht – reizen in de zielengroep waartoe je behoort – verloren gewaande zieleninhoud ontsluiten en aanhechten.
Avond 3: reis naar Atlantis/Arrantis en andere uit het geheugen gewiste tijdsperiodes – reis in het aardegeheugen – je eerste incarnatie.
Avond 4: zielenreis naar andere werelden en dimensies – zielenreis naar de Bron/Goddelijke Oorsprong.
 Data, prijs, adres: woensdag 14 en 28 maart, 18 april en 2 mei, telkens 19u45-22u, €145 voor de reeks, De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek.
Inschrijven: 015 52 02 57 of mail Betalen bij aanvang van de eerste avond.