ONLINE VIDEOBIJEENKOMST

GROEPSRITUEEL

The Rite of the Womb

Het Ritueel van de Baarmoeder

Heling voor  vrouwen

Het ritueel van de Baarmoeder is bedoeld voor alle vrouwen, jong en oud, en heelt de emotionele, fysieke en mentale pijn vrouwen. Het laat je herboren worden in schoonheid, kracht, integriteit en waardigheid.

Het ritueel is afkomstig van een lineage van vrouwen, de spirits van de grootmoeders van het Amazonewoud, die zichzelf hebben bevrijd van lijden. Deze vrouwenlijn wil ons aan het volgende essentiële waarheid herinneren: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijnt in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Het ritueel eert en respecteert de Oermoeder en Godin in elke vrouw en opent de vrouwenwijsheid die opgeslagen ligt in het celgeheugen van de baarmoeder.

Als voorbereiding ontvang je een intense meditatie waardoor diepe heling van het celgeheugen mogelijk wordt en het ritueel krachtiger kan inwerken.

Water speelt een centrale rol in de ceremonie. Water verbindt ons met de grote oeroceaan van het leven en met de moeder aarde. Breng daarom als dat kan, een potje met water mee uit een beek, rivier, vijvertje uit je woonomgeving.

Zodra je de rite ontvangen hebt, kan je ze delen met zoveel mogelijk vrouwen.

LIVE STREAM VIDEOBIJEENKOMST. Door de uitzonderlijke situatie waarin we nu leven brengen we dit bijzonder helingritueel als videochat. De inhoud van de workshop en de ceremonie blijven dezelfde, nl.: teaching en helingmeditatie gevolgd door de rituele energieoverdracht. Ook al zijn we niet lijflijk in dezelfde ruimte, toch zijn we via het energieveld voelbaar verbonden. We zien en horen elkaar en we kunnen met elkaar communiceren. Je ontvangt en ervaart de hele bijeenkomst van bij je thuis, zonder verplaatsing en in volledige veiligheid. Bovendien is de energieoverdracht van de Rite even krachtig als in levende lijve. 

GROEPSRITUEEL

ONLINE Helingworkshop met ritueel voor vrouwen met Katrijn Joris

Datum, prijs: zaterdag 16 mei, 14u-17u. De prijs bedraagt €50. Wie het ritueel vroeger al ontving kan opnieuw deelnemen om de heling te bekrachtigen, prijs €25.

Inschrijven: De MaanCirkel, 015 52 02 57 of email. Na storting van het bedrag ontvang je de Zoomlink om deel te nemen zodat je met een eenvoudige druk op de knop kan aansluiten. Je hebt geen Zoomaccount nodig.

Thuis klaarhouden: een bloem en een kommetje met water. Indien mogelijk water uit een beek, rivier, vijvertje uit de omgeving waar je woont.

 
 

INDIVIDUEEL: op afspraak: fysiek aanwezig of online

Je kan het ritueel ook individueel en met een persoonlijke helingsessie ontvangen. We nemen vooraf voldoende tijd voor een gesprek, een helende meditatie en begeleiding. Dit alles duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. 

Vrouwenritueel met heling door Katrijn Joris op afspraak, fysiek aanwezig of online, De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, of email, 015 52 02 57. Prijs: €95.

 

NIEUWE MAAN HELING CIRKEL – Terugkom-avond na 13de Rite

 

Nazorg is minstens even belangrijk als de Rite zelf. Daarom is het mogelijk om bij Nieuwe Maan samen te komen in de geborgenheid van de Vrouwentempel in De MaanCirkel. Datum nog niet gepland..

Mogelijke inhoud van de terugkomavond. We stemmen ons af op wat zich aandient.

– je transformatieproces met elkaar delen en van elkaar ondersteuning ontvangen in geborgenheid en veiligheid

– geleide helingmeditatie ivm. sexualiteit, vruchtbaarheid, vrouwelijkheid, trauma’s enz.

– energie-oefeningen voor transformatie en heling enz

– water-ceremonie en/of vuur-ritueel

– massage, healing, verwennerij, mantrazingen enz.: ,o

– de Rite opnieuw aan elkaar doorgeven

– vrouwen in de menopauze kunnen bij Nieuwe Maan hun offer aan de aarde geven.

Nog geen datum gepland voor 2020

 
 
 
 
 

aan

2022-04-30T11:56:22+02:00