Channel  je Hogere Zelf  / je Goddelijke Bron

Individueel traject:

Channeling-opleiding

 
“Een stroom van informatie, healing en wijsheid vanuit De Bron en de Lichtsferen.”
door Patrick Van Buyten
Iedereen is een kanaal van hogere energie en iedereen kan leren channelen. Channelen is een logische stap in je spirituele evolutie en stelt je open voor diepere wijsheid, een rijkere inhoud. Channeling is een stroom van informatie en healing die uit alle mogelijke bronnen komt zoals: je Bron of Hogere Zelf, je Engelbewaarder  enz.
Deze channelingopleiding zal je helpen je spirituele kanaal ten volle te ontwikkelen. Je zal je Hogere Zelf / Goddelijke Innerlijke Bron leren channelen, dat heeft op zijn beurt rechtstreekse ‘telefoonlijnen’ met wezens zoals je Engelbewaarder  enz. Leren channelen van je Goddelijke Innerlijke Bron is de rode draad doorheen de opleiding.
De opleiding besteedt veel aandacht aan de opbouw van je zelfvertrouwen en aan de juiste afstemming die nodig is om correct, ‘zonder ruis’, te channelen. We gaan in de opleiding steeds hartsverbonden tewerk en stellen ons ten dienste van De Bron-van-al-wat-is. Vaak vertrekken we van een gevoel dat je Innerlijke Goddelijke Bron of Hogere Zelf aangeeft. De channelenopleiding zal je helpen keuzes te maken in je leven. Door het contact met je Hogere Zelf / Innerlijke Bron te verdiepen kan het zijn wijsheid, raad, inzicht en healing aan je overdragen. Dit geldt ook wanneer je voor anderen channelt.
We kunnen deze opleiding aanbevelen aan ieder die zich aangetrokken voelt tot dit onderwerp, want meestal betekent dit dat je er klaar voor bent. Dit is een stap-voor-stap opleiding, we starten van ‘nul’, alles wordt uitgelegd. Daarom is geen voorkennis vereist. Als je – gewoon voor jezelf – een dieper contact met je Hogere Zelf / Goddelijke Innerlijke Bron wenst, als je meer inzichten, raad en hulp verwacht van de lichtwereld of als je met channelen mensen wilt helpen als therapeut, ouder, partner, collega, vriend, enz. dan is deze opleiding geknipt voor jou.
Dit is een zeer praktische opleiding. Je zal veel oefenen samen met Patrick. Je zal ook stap voor stap leren om een channeling-consult voor klanten te geven als je dat wenst.
Heel wat spiritueel geïnteresseerde mensen gingen je voor in deze opleiding waarin Patrick  Van Buyten al vele jaren ervaring heeft. Het lessenpakket dat dus individueel wordt aangeboden en aangeleerd wordt samengesteld in overleg met jou en volgens je noden. Met een zestal sessies krijg je de basistechnieken van het channelen aangereikt.

De opleiding is gebaseerd op ‘Channelen kun je leren’, het nieuwe boek van Patrick Van Buyten. 

HOE GAAN WE TE WERK?

° Tijdens een kennismakingsgesprek vraag ik naar je noden en verwachtingen omtrent de opleiding. Dat gebeurt voor de eerste sessie, dus voor onze eerste afspraak en kan via de telefoon.

THEMA’S

° Rationeel denken verstillen, je leert een meditatietechniek om je intuïtie te oefenen en je rationeel denken te verstillen
° Chakra’s: je chakra’s voorbereiden op channelen
° Scheppenden Krachten: er zijn vier grote Scheppende Krachten op aarde. Channelen van en samenwerken met de Scheppende Krachten is één van de thema’s
° Spreekrecht:  je spreekrecht (terug) opnemen. Durven spreken!
° Keel- en Nekcharka: healing van keel- en nekchakra (veel verbindingen met de Lichtwereld komen toe in je nekchakra)
° Overgave: je zal je leren overgeven aan je Hogere Zelf / Innerlijke Bron en de Hogere Wereld
° Archetypes: channelen van archetypes
° Zielenpad: channelen over het zielenpad
° Innerlijke Goddelijke Bron / Hogere Zelf: channelen van wijsheid en healende energie van je Hogere Zelf / Innerlijke Goddelijke Bron
° Engelbewaarder: je afstemmen op en wijsheid, raad en inspiratie ontvangen van je Engelbewaarder
° Talenten: channelen over talenten die op ontplooiing wachten
° Weerkerende moeilijkheden: channelen over steeds weerkerende kwesties in iemands leven, enz. enz.
° Channelen voor personen die je niet kent: channelen voor personen die we van buiten de opleiding uitnodigen (indien je dat wenst)
° Incarnaties: channelen over vorige incarnaties
° Blinde vlekken: iedereen heeft wel een blinde vlek, iets wat van belang voor je groei is, maar wat je niet onmiddellijk ziet of erkent. Channelen over een ‘blinde vlek’ in het leven van je channelingpartner is een van de mogelijke oefeningen in de opleiding
De opleiding verloopt in een sfeer van vriendschap, humor, wederzijdse hulp, eerlijk zoeken en hartsverbonden samen aan hetzelfde doel werken.

TOT SLOT

“Beleef plezier, veel plezier aan de opleiding. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten,” Patrick Van Buyten.
 (?)  (?)
Adres en inschrijven: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57, e-mail
Betaling: €75 voor een consult van 60 min. €110 voor een consult van 90 min. (VERWARREND). Ik neem alle oefeningen, meditaties, healingoefeningen, technieken en channelings op en kan je die opnames doorsturen na elke les via het internet. Je betaalt het eerste consult vooraf op het rekeningnummer van De MaanCirkel: BE25 0013 2237 0482, code CHA-001.
Aantal sessies: het aantal wordt in gezamenlijke overleg afgesproken, een basistraject zal ongeveer 6 sessies behelzen.
Powered by Typeform
2018-12-20T16:02:02+00:00