Heling- en inwijdingsrituelen 

transformatie van het celgeheugen

Heel je moeder-, vader- en zielenlijn

Rituelen-6-kopie

dag 1 – Rite van de Zilveren Graal van de Maan 

dag 2 – Rite van het Gouden Zwaard van de Zon 

dag 3 – Rite van het Kristallen Hart 

 drie krachtige helingrituelen – drie ingrijpende initiaties – drie grote thema’s 

Door deze rituelen en voorafgaande meditatie krijg je niet alleen inzicht in de mechanismen en patronen die je leven bepalen je zal ook de pijn uit het verleden kunnen transformeren, de kwetsuren en trauma’s van je voorouders en je vorige levens kunnen aanvaarden en helen en dit alles de plaats geven die hen toekomt. Je celgeheugen wordt getransformeerd en hierdoor kan je de pijn uit het verleden achter je laten en verdergaan op je levenspad in vrijheid, liefde, kracht, harmonie en schoonheid.

We werken met drie grote thema’s die elk een namiddag omvatten.

De Moederlijn

zaterdag 24/10/2020

Heling- en inwijdingceremonie ‘Rite van de Zilveren Graal van de Maan’

Met een diepgaande geleide meditatie erkennen we de kwetsuren van onze moeder, grootmoeder, overgrootmoeder, bed-overgrootmoeder enz. en zien hoe zij ons dagelijks leven, onze eigen gevoelens, emoties, gedachten en zelfs fysieke ongemakken beïnvloeden.

Tijdens het ritueel helen we de trauma’s van onze moederlijn en herbronnen we in de Oer-Moeder of Oer-Godin.

Je ontvangt de initiatie van de Zilveren Graal van de Maan waardoor zich diepe heling in jou voltrekt en liefdevolle kracht en goddelijke wijsheid in jou kan ontwaken.

De Vaderlijn

zaterdag 21/11/2020 

Heling- en inwijdingsceremonie ‘Rite van het Gouden Zwaard van de Zon’

Met een diepgaande geleide meditatie erkennen we de kwetsuren van onze vader, grootvader, overgrootvader, bed-overgrootvader enz. en zien hoe zij ons dagelijks leven, onze eigen gevoelens, emoties, gedachten en zelfs fysieke ongemakken beïnvloeden.

Tijdens het ritueel helen we de trauma’s van onze vaderlijn en herbronnen we in de Oer-Vader.

Je ontvangt de initiatie van het Gouden Zwaard van de Zon waardoor zich diepe heling voltrekt in jou en liefdevolle kracht en goddelijke wijsheid in jou kan ontwaken.

 

De Zielenlijn

zaterdag 16/1/2021

Heling- en inwijdingsceremonie ‘Rite van het Kristallen Hart van de Bron’

Met een diepgaande geleide meditatie erkennen we de kwetsuren van onze ziel, de trauma’s van onze vorige levens en zien hoe deze stoorzenders ons dagelijks leven, onze eigen gevoelens, emoties, gedachten en zelfs fysieke ongemakken beïnvloeden.

Tijdens het ritueel helen we de trauma’s van onze zielenlijn en vorige levens en we komen thuis in de Oer-Bron van de Vader-Moeder-God.

Je ontvangt de initiatie van het Kristallen Hart waardoor zich diepe heling in je ziel voltrekt en de liefdevolle kracht en goddelijke wijsheid van je Ziel kan ontwaken.

Data: zaterdag 24 oktober, 21 november 2020, 16 januari 2021, telkens 13u30-17u30.

Prijs: €185 voor de reeks. Je kan voor een apart ritueel inschrijven enkel als er nog plaatsen vrij zijn: €70 per apart ritueel.

Adres: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57.

Inschrijven: telefonisch op 015 52 02 57 of per mail aanmelden klik hier

Tijdig, inschrijven aub! Omwille van de intensieve begeleiding en de intimistische sfeer is het aantal deelnemers beperkt.

Powered by Typeform
2020-05-20T14:54:47+02:00