Inwijdingsweg van een Priesteres

Toen, nu en voor de tijd die komt

door Katrijn Joris – Anu-M-Isis

De priesteressen van vandaag zijn gewone vrouwen wiens spiritualiteit verweven is met hun dagelijks leven. Zij eren de Godin en het goddelijke in zichzelf en zijn dienstbaar aan Moeder Aarde, de mens, de Grote Moeder en de Bron. Hierdoor hebben zij in dit tijdperk van overgang naar een nieuwe wereld en een nieuwe tijd een bijzondere taak.

In dit boek vertelt Katrijn met een persoonlijk verhaal hoe ervaringen uit haar jeugd, professioneel leven en vorige levens haar voorbereid hebben om nu haar taak als priesteres op te nemen.

Met behulp van overpeinzingen, mystieke ervaringen, zielenreizen en levendige herinneringen wordt de lezer meegevoerd naar tempelopleidingen, gebeurtenissen en ceremonies uit o.a. Atlantis, Oud-Egypte, de Esseense tijd van Jezus en Magdalena, de periode van Merlijn enz.  

In het tweede luik van het boek neem je als het ware deel aan een stukje van de opleiding ‘Priesteres van de Nieuwe Tijd’. Je ontvangt meditaties en oefeningen als hulpmiddel om zelf de inwijdingsweg van het leven te gaan.

Het boek wil vrouwen en mannen inspireren om het dagelijks leven als een inwijdingsweg te ervaren die leidt naar levensvreugde, inzicht, spontaniteit, liefdevolle wijsheid, eenheid met de Bron en realisatie van je zielendoel. 

Katrijn Joris – Anu-M-Isis bezielt sinds meer dan 25 jaar samen met haar echtgenoot, Patrick Van Buyten, het spiritueel centrum De MaanCirkel in België. Als energetisch therapeut begeleidt zij, met healing, regressie, inwijdingen, heling en meditatie-opleidingen, mensen op hun pad naar persoonlijke groei en spiritueel ontwaken. 

INHOUD

Dankwoord

Voorwoord

EERSTE KWARTIER VAN DE MAAN. Ontstaan uit de Bron, verworden tot klein meisje en jonge maagd

1 Geboren uit de Bron

2 Vrouwen zorgen voor bedding, mannen voor bescherming

3  Afdalen in de duisternis van de ziel

4  Water, emoties en gevoelens herinneren aan de Oermoeder

5  Romantische liefde wordt zielenliefde

VOLLE MAAN. De volwassen vrouw, moeder, minnares en nog zoveel meer

6  Met de voeten op de grond en het hart als motor

7  De ziel eist haar rechtmatige plaats op

8  De heilige plaatsen waar de Godin roept

9  De priesteres is ontwaakt!

10  De ziel van de Aarde geeft haar geheimen prijs

11  Goddelijke scheppingskracht in de praktijk

LAATSTE KWARTIER VAN DE MAAN. De oude, wijze vrouw

12  Vervulling en innerlijke rust

13  Vreugdedans van yin en yang

NIEUWE MAAN. De oude bes op sterven na dood

WERKBOEK. De opleiding en inwijdingscyclus ‘Priesteres van de Nieuwe Tijd’
Voorwoord bij het werkboek

Thema: Godinnenkracht

Thema: Het Vrouwelijk Bekken als Heilige Graal

Thema: Magische Heksentoeren voor Hemelse Vrouwen

Thema: Inwijding van de Priesteres van de Nieuwe Tijd

Epiloog

Verklarende woordenlijst

PRAKTISCHE INFO

Je kunt het boek in de boekhandel kopen of rechtstreeks bij De MaanCirkel bestellen en dan ontvang je een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke opdracht. Je kunt het dan in De MaanCirkel komen ophalen of we sturen het op naar je thuis. Wanneer je voor 28 februari bestelt en betaalt, rekenen wij voor België geen verzendingskosten aan. Voor Nederland: te verkrijgen bij Uitgeverij Hajefa en in de boekhandels

Bestellen: België: €22,5 + €2,5 (deelname in de verzendkosten) op rek. nr. De MaanCirkel BE25 0013 22 37 04 82, met vermelding ‘boek Priesteres’ en je correcte adres. Voor 28 februari besteld en betaald geen verzendingskosten voor België. De betaling geldt als bestelling.

Te koop: in de boekhandels en in De MaanCirkel

Titel: Priesteres van de Nieuwe Tijd. Toen, nu en voor de tijd die komt

Auteur: Katrijn Joris – Anu-M-Isis

Uitgever: Uitgeverij Hajefa

ISNB: 978-94-633-1024-6

Prijs: €22,5

Aantal bladzijden: 264

Info: centrum@maancirkel.be, tel.: +015 52 02 57

2021-03-27T12:01:58+02:00