Al onze activiteiten verlopen volgens de geldende veiligheidsmaatregelen. Deze opleiding gaat bij voorkeur live door in beperkte groep in De MaanCirkel. Indien dit door de maatregelen niet toegelaten is wordt de opleiding online als webinar gegeven. Nadat je ingeschreven bent houden we je hiervan op de hoogte.

De Lichtwereld spreekt

Leer communiceren met

je Hoger Zelf, je Engel, de Aarde en de Kristalwezens

met Katrijn Joris en Patrick Van Buyten
Iedereen kan communiceren met de Lichtwereld. Ieder mens is ontstaan uit het Licht en daardoor woont het Oorsprongslicht in elk van ons, in onze diepste kern van stilte en innerlijke vrede. Het is die kern van stilte die toegang geeft tot de LichtWereld waar we de wijsheid, liefde en heling kunnen bereiken van onze Gidsen en Engelen, van ons Hoger Zelf of Goddelijke Zelf en van het Bewustzijn van de Aarde en haar Kristalwezens.
Tijdens deze voormiddagen zal je je eigen trilling leren verhogen en je energieveld leren afstemmen op de trilling van de Lichtwereld en de gebieden van Hoger Bewustzijn. Je zal leren om vanuit de stilte wijsheid, kennis en heling van de Lichtwezens en de Aarde te ontvangen voor jezelf en anderen. Je zal leren om antwoorden op concrete vragen te verkrijgen.
Ochtend 1: Aïsha, innerlijke vrede en stilte als toegangspoort tot het Hoger Bewustzijn en de Lichtwerelden
Ochtend 2: communiceren met je Hoger Zelf of je Goddelijke Zelf
Ochtend 3: communiceren met de Ziel van de Aarde en de Kristalwereld
Ochtend 4: communiceren met je Zielenengel
Data: vrijdag 16 en 29 oktober, 19 november en 3 december, telkens 19u30-21u30.
Prijs, adres, aanmelden: €175, De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57 of via email.
Inschrijven: stort €50 als reservatievoorschot op BE25 0013 2237 0482 van De MaanCirkel en vermeld de code LIC- Het voorschot geldt als inschrijving. De rest betaal je de eerste avond.
Al onze activiteiten verlopen volgens de geldende veiligheidsmaatregelen. De meditaties gaan door: ofwel live in De MaanCirkel in beperkte groep, hetzij online met webinar.  Na inschrijving volgt meer info.
Powered by Typeform
2021-05-27T14:05:08+02:00