Het Net van Licht

VREDESMEDITATIE 18 oktober

Lichtvoor de wereld met de Grootmoeder en de Grote Moeder


‘De Grote Moeder geeft geboorte aan het Licht en de Nieuwe Wereld’

OP WOENSDAGVOORMIDDAG – ONLINE: KOSTELOOS, LIVE AANWEZIG: VRIJE BIJDRAGE

Tijdens deze Licht-bijeenkomsten bouwen we het Net van Licht op samen met de Grootmoeders en de Grote Moeder en versterken het voor het welzijn en de evolutie van de Aarde en alle wezens.

We mediteren op de inspirerende boodschappen van de Grootmoeders, lichtwezens die als taak hebben de Yin-energie, de goddelijke vrouwelijke energie en de liefde van de Grote Moeder, terug in evenwicht te brengen onder de mensen en op aarde.

Samen met de Grootmoeders en de Grote Moeder bieden wij Licht om zo harmonie te brengen in onszelf en de wereld. Verzachtende, koesterende Yin-energie die met liefde, mededogen, inzicht, licht en heling harmonie kan brengen in de losgeslagen yang-kracht van geweld in (on)macht.

Tijdens de bijeenkomst kan je ook een bekrachtiging of zegen van de Grootmoeders ontvangen. Graag vooraf doorgeven.

Wij hebben ons geëngageerd om het Net van Licht te versterken en aan te leren aan wie dat wil. De bijeenkomsten worden gegeven vanuit het hart en zijn kosteloos.

Data: woensdagvoormiddag 18 oktober, 6 december, van 9u30 tot ongeveer 11u. Lichtmeditatie met Katrijn en Patrick, met fysieke aanwezigheid in De MaanCirkel en tegelijkertijd mogelijkheid om online via Zoom deel te nemen, van 9u30 tot ongeveer 11u. Gratis voor online deelname, vrije bijdrage voor live deelname in De MaanCirkel.

Thema 18 oktober: Net van Lichtmeditatie voor vrede, liefde, mededogen en harmonie. Jezelf opladen en helen met het Licht van de Grote Moeder Godin en de Grootmoeders. Stabiel en vol mededogen aanwezig zijn in de wereld en Licht, liefde, vrede en mededogen uitstralen naar de wereld en alle plaatsen op aarde waar het nodig is.

“Jullie zijn hier nu op aarde om de Goddelijke Liefde vorm te geven en dat juist in deze tijden te doen”, zeggen de Grootmoeders. “Jullie hoeven dat niet alleen te doen.” Samen met de Grootmoeders en de Grote Moeder ontvangen we heling en licht voor onszelf en geven we dit door aan de hele wereld. Zo ondersteunen we de terugkeer van de Grote Moeder Godin, het goddelijk vrouwelijk principe of yin, in onszelf en de wereld.

Je kunt ook een bekrachtiging van de Grootmoeders ontvangen. Graag vooraf doorgeven aub.

Gelieve ons vooraf een mailtje te sturen als je wilt deelnemen: centrum@maancirkel.be met vermelding online of live aanwezig. We sturen je daarna de link door.

De link is actief vanaf 9u15. Graag goed vooraf aanmelden zodat we eventuele technische problemen nog kunnen oplossen. We beginnen om 9u30u.

De meditatieruimte van De MaanCirkel is open vanaf 9u15. We beginnen om 9u30.

Link voor online deelname woensdag 18 oktober: https://us02web.zoom.us/j/85354483453?pwd=RUVFa0FKTXR0dnQ1Vy8zeEJKNkJuZz09/. Wachtwoord: 316486b.

Gratis voor online deelname, vrije bijdrage voor live deelname in De MaanCirkel.

Als je meer wil weten over het Net van Licht en de boeken van de Grootmoeders, ga dan naar de Amerikaanse website van Sharon Mc Erlaine: https://www.netoflight.org/nl/#beacons