Het Net van Licht

Lichtmeditatie voor de wereld

met de Grootmoeders en de Grote Moeder

‘De Grote Moeder geeft geboorte aan het Licht en de Nieuwe Wereld’

ONLINE: KOSTELOOS, LIVE AANWEZIG: VRIJE BIJDRAGE

Tijdens deze Licht-bijeenkomsten bouwen we het Net van Licht op samen met de Grootmoeders en de Grote Moeder en versterken het voor het welzijn en de evolutie van de Aarde en alle wezens.

We mediteren op de inspirerende boodschappen van de Grootmoeders, lichtwezens die als taak hebben de Yin-energie, de goddelijke vrouwelijke energie en de liefde van de Grote Moeder, terug in evenwicht te brengen onder de mensen en op aarde.

Samen met de Grootmoeders en de Grote Moeder bieden wij Licht om zo harmonie te brengen in onszelf en de wereld. Verzachtende, koesterende Yin-energie die met liefde, mededogen, inzicht, licht en heling harmonie kan brengen in de losgeslagen yang-kracht van geweld in (on)macht.

Tijdens de bijeenkomst kan je ook een bekrachtiging of zegen van de Grootmoeders ontvangen. Graag vooraf doorgeven.

Wij hebben ons geëngageerd om het Net van Licht te versterken en aan te leren aan wie dat wil. De bijeenkomsten worden gegeven vanuit het hart en zijn kosteloos.

Data: dinsdag 20 juni, 17 oktober, 5 december, van 19u tot ongeveer 20u30. Lichtmeditatie met Katrijn en Patrick, met fysieke aanwezigheid in het Hathortempeltje van De MaanCirkel en tegelijkertijd mogelijkheid om online via Zoom deel te nemen, van 19u tot ongeveer 20u30. Gratis voor online deelname, vrije bijdrage voor live deelname in De MaanCirkel.

Thema: dinsdag 20 juni: Wereld-Lichtmeditatie met het Net van Licht. Jezelf opladen en helen met het Licht van de Grote Moeder Godin en de Grootmoeders en dit doorgeven aan je geliefden en aan de wereld.

“Jullie zijn hier nu op aarde om de Goddelijke Liefde vorm te geven en dat juist in deze tijden te doen”, zeggen de Grootmoeders. “Jullie hoeven dat niet alleen te doen.” Samen met de Grootmoeders en de Grote Moeder ontvangen we heling en licht voor onszelf en geven we dit door aan de hele wereld. Zo ondersteunen we de terugkeer van de Grote Moeder Godin, het goddelijk vrouwelijk principe of yin, in onszelf en de wereld.

Je kunt ook een bekrachtiging van de Grootmoeders ontvangen. Graag vooraf doorgeven aub.

Gelieve ons vooraf een mailtje te sturen als je wilt deelnemen: centrum@maancirkel.be met vermelding online of live aanwezig.

De link is actief vanaf 18u45. Het Hathortempeltje van De MaanCirkel is open vanaf 18u45.

Link voor online deelname volgt.

Gratis voor online deelname, vrije bijdrage voor live deelname in De MaanCirkel.

Als je meer wil weten over het Net van Licht en de boeken van de Grootmoeders, ga dan naar de Amerikaanse website van Sharon Mc Erlaine: https://www.netoflight.org/nl/#beacons