Het Net van Licht

Lichtmeditatie met de Grootmoeders en de Grote Moeder

‘De Grote Moeder geeft geboorte aan het Licht en de Nieuwe Wereld’.

ONLINE: KOSTELOOS, LIVE AANWEZIG: VRIJE BIJDRAGE

Tijdens deze Licht-bijeenkomsten bouwen we het Net van Licht op samen met de Grootmoeders en de Grote Moeder en versterken het voor het welzijn en de evolutie van de Aarde en alle wezens.

We mediteren op de inspirerende boodschappen van de Grootmoeders, lichtwezens die als taak hebben de Yin-energie, de goddelijke vrouwelijke energie en de liefde van de Grote Moeder, terug in evenwicht te brengen onder de mensen en op aarde.

Samen met de Grootmoeders en de Grote Moeder bieden wij Licht om zo harmonie te brengen in onszelf en de wereld. Verzachtende, koesterende Yin-energie die met  liefde, mededogen, inzicht, licht en heling harmonie kan brengen in de losgeslagen yang-kracht van geweld in (on)macht.

Tijdens de bijeenkomst kan je ook een bekrachtiging of zegen van de Grootmoeders ontvangen. Graag vooraf doorgeven.

Wij hebben ons geëngageerd om het Net van Licht te versterken en aan te leren aan wie dat wil. De bijeenkomsten worden gegeven vanuit het hart en zijn kosteloos.

Data: dinsdag 7 februari, 4 april, 20 juni, telkens van 19u tot ongeveer 20u30. Lichtmeditatie met Katrijn en Patrick, met fysieke aanwezigheid in De MaanCirkel en tegelijkertijd mogelijkheid om online via Zoom deel te nemen, van 19u tot ongeveer 20u30. Gratis voor online deelname, vrije bijdrage voor live deelname in De MaanCirkel.

Thema dinsdag 7 februari: volgt

Gelieve ons vooraf een mailtje te sturen als je wilt deelnemen: centrum@maancirkel.be, met vermelding online of live aanwezig. Link voor online volgt en is actief vanaf 18u30. De MaanCirkel-deur staat open vanaf 18u45. 

Data: . Gratis voor online deelname, vrije bijdrage voor live deelname in De MaanCirkel.

Als je meer wil weten over het Net van Licht en de boeken van de Grootmoeders, ga dan naar de Amerikaanse website van Sharon Mc Erlaine: https://www.netoflight.org/nl/#beacons

 
2023-01-12T09:15:16+02:00