Channel  je Hogere Zelf  / je Goddelijke Bron

Individueel traject:

Inleiding tot channelen: leer intens contact nemen met je Goddelijke Zelf (=Hogere Zelf)

“Channeling is een stroom van informatie, healing en wijsheid vanuit De Bron en de Lichtsferen.”

door Patrick Van Buyten

Iedereen is een kanaal van hogere energie en iedereen kan leren channelen. Channelen is een logische stap in je spirituele evolutie en stelt je open voor diepere wijsheid, een rijkere inhoud.

Anders dan bij een groep zet ik mijn aandacht en toewijding nu volledig in op jou als individu.

Deze introductie tot channelen zal je helpen je leven te sturen vanuit de wijsheid van je Goddelijke Zelf. Je zal je innerlijke Goddelijke Bron (= Hogere Zelf) leren contacteren en ermee communiceren. Die heeft op zijn beurt rechtstreekse ‘telefoonlijnen’ met wezens zoals je engelbewaarder enz.

Contact nemen met je Goddelijke Zelf is de essentie van deze introductie tot channelen. 

Deze korte inleiding tot channelen besteedt veel aandacht aan de opbouw van je zelfvertrouwen en aan de juiste afstemming  die nodig is om correct, ‘zonder ruis’, te channelen. We vertrekken in de opleiding steeds vanuit een goede gronding en vanuit het hartchakra en de liefde. We werken altijd in verbinding met de wezens die je vanuit het Licht begeleiden en stellen ons ten dienste van De Bron-van-al-wat-is. Vaak vertrekken we van een gevoel dat je innerlijke Goddelijke Bron aangeeft. De channelingopleiding zal je helpen keuzes te maken in je leven. Door het contact met je innerlijke Goddelijke Bron te verdiepen kan het zijn wijsheid, raad, inzicht en healing aan je overdragen. Dit geldt ook wanneer je voor anderen channelt.

Deze introductie tot channelen kan een betekenisvolle stap zijn in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

We kunnen deze les(sen) aanbevelen aan iedereen die zich aangetrokken voelt tot dit onderwerp, want meestal betekent dit dat je er klaar voor bent. Dit is een stap-voor-stap opleiding, we starten van ‘nul’, alles wordt uitgelegd. Daarom is geen voorkennis vereist. Als je – gewoon voor jezelf – een dieper contact met je innerlijke Goddelijke Bron  wenst, of als je meer inzichten, raad en hulp verwacht van de lichtwereld of als je met channelen mensen wilt helpen als therapeut, ouder, partner, collega, vriend, enz. dan is deze opleiding geknipt voor jou.

DIT IS EEN ZEER PRAKTISCHE OPLEIDING HOE GAAN WE TE WERK? 

Deze introductie tot  channelen heeft 2 gedeelten.

A. Ten eerste is er 1 les die live in De MaanCirkel met Patrick Van Buyten plaatsgrijpt. Tijdens die les krijg je alle essentiële oefeningen, meditatieve en andere, die nodig zijn. Dat duurt ongeveer een voormiddag. We gaan daarbij snel tot de essentie, namelijk contact nemen met je Goddelijke ZELF om je erin onder te dompelen.

B. De rest van de opleiding verloopt online, je hoeft dan niet naar De MaanCirkel te komen, je kunt de opleiding verder thuis afwerken. Dat gebeurt aan de hand van een oefenprogramma dat ik individueel voor jou opmaak. Ik bezorg je dat oefenprogramma met opdrachten om  het channelen in de praktijk te oefenen. Dat oefenprogramma duurt 3 maand. Tijdens die 3 maanden houden we intens (wekelijks of om de 2 weken) contact om je resultaten en vorderingen op te volgen. Je mailt me elke week (of om de 2 weken) een kort verslag van je resultaten met de oefeningen en ik antwoord op die mails en op eventuele vragen die je hebt. De oefeningen van het oefenprogramma zijn gebaseerd op de oefeningen uit de live les, zie A. Het oefenprogramma bevat ongeveer 13 oefenopdrachten. Mocht je nog een volgende live nodig hebben, dan kunnen we dat afspreken.

C. Ongeveer om de twee oefenopdrachten (huiswerken) kunnen we een Zoom-moment inlassen waarbij je mij vragen kunt stellen over de opleiding of over de oefenopdrachten. Eender welke vraag over de opleiding kan aan bod komen tijdens de Zoom-momenten.

Heel wat spiritueel geïnteresseerde mensen gingen je voor in deze opleiding waarin Patrick al vele jaren ervaring heeft.

De opleiding is gebaseerd op ‘Channelen kun je leren’, het boek van Patrick Van Buyten. 

THEMA’S VAN DE OPLEIDING

° Je verbinden met je innerlijke Goddelijke Bron (of Hogere Zelf) en van daaruit channelen. Overgave aan je innerlijke Goddelijke Bron. Je zult de wijsheid en healende energie van je innerlijke Goddelijke Bron leren channelen

° Er zijn 4 grote scheppende krachten of wezens op Aarde. Je zult deze wezens leren channelen en ermee leren samenwerken

° Je sterk verbinden  met de Aarde en de healing van de Aarde opnemen. Channelen over jouw of iemands relatie met de Aarde

° Engelbewaarder: je engelbewaarder ontmoeten en leren aanvoelen. Wijsheid, raad en inspiratie vragen en ontvangen van je Engelbewaarder. Channelen over jouw of iemands relaties met de begeleiders in het Licht

° Je rationeel denken verstillen, je leert een meditatietechniek om je intuïtie te oefenen en je rationeel denken te verstillen

WAT ONTVANG JE?

° Gratis alle geluidsopnames. Alle oefeningen worden opgenomen: meditaties, channeloefeningen, technieken om te leren channelen, healingoefeningen en kunnen je na elke les doorgestuurd worden via het internet…

° Feedback en oefenprogramma (huiswerk) gedurende 3 maanden. Je mailt me telkens je huiswerk. Ik kijk het huiswerk na en geef je in principe na elk huiswerk feedback

° Opvolging via e-mail. Je kunt me steeds e-mailen met je vragen over het oefenprogramma (huiswerk) of de opleiding.

° Opvolging via Zoom-momenten. Ongeveer om de 2 huiswerken kunnen we een Zoom-moment inlassen waarbij je individueel bij mij terecht kunt met al je vragen of opmerkingen.

TOT SLOT

“Beleef plezier, veel plezier aan de opleiding. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten,” Patrick Van Buyten.

    

Adres en aanmelden: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57, e-mail

Prijs: 639 euro voor de live les en de 3 maanden opvolging oefenprogramma.

Inschrijven: stort het bedrag van 639 euro voor les 1 op het rekeningnummer van De MaanCirkel: BE25 0013 2237 0482, vermeld de code CHA-001.