Heling van het celgeheugen met inzichtkaarten 2022-12-21T09:21:53+02:00

Heling van het celgeheugen met inzichtkaarten en zielenheling

Heling en herprogrammering

door Katrijn Joris

Deze persoonlijke sessie is uitermate geschikt wanneer je inzicht én transformatie wil voor de grote struikelblokken van je leven. Wanneer je je met hart en ziel wil inzetten voor de heling van jezelf. Wanneer je daarbij tot op de bodem van een situatie en de bijhorende reactiepatronen wil gaan.Wanneer je angst wil loslaten en liefde verwelkomen. Wanneer je je actief wil inzetten voor het bekomen van innerlijke vrede en aanvaarding van jezelf.

Tijdens deze sessie werken we eerst met de inzichtkaarten ‘Reis naar de Bron’ die je uitnodigen om deel te nemen aan de dans van donker en licht in jezelf, de dans tussen angst en liefde. Dat brengt inzicht in je emotionele betrokkenheid bij een situatie en het uiterlijke gedrag dat daaruit volgt. Dit inzicht is uiterst belangrijk als je je doelen concreet wil realiseren, om een heldere kijk te krijgen op je probleem en hoe je zelf je celgeheugen kan ontladen. De ontlading van geblokkeerde emoties gebeurt door bepaalde energiepunten op het lichaam te activeren (cfr. EFT). 

Vervolgens ontvang je een diepe zielenheling die de verdere transformatie van oude en terugkerende obstakels in je cellen en je ziel op een zachte wijze vervolledigt. Je ontvangt positieve affirmaties om je celgeheugen te herprogrammeren.

De combinatie van inzicht, ontlading, herprogrammering en zachte heling werkt zeer doeltreffend en brengt je in een ontspannen en vredevolle toestand van innerlijke rust en harmonie.

 

Katrijn is opgeleid in talrijke helingmethodes en in energetisch en psychotherapeutisch werk. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in persoonlijke en spirituele begeleiding van mensen.

Individuele sessie: €70 (sessie van 1uur), enkel op afspraak, 015 52 02 57 of per mail.