Mijn persoonlijk verhaal

En toen waren de Hathors daar…

De Hathors, Boodschappers van de Grote Moeder Godin

De Hathors. Ze doen me iets. Al een hele tijd. Wellicht al ‘vele tijden’.

Toen ik voor het eerst over hen las en een afbeelding van hen zag, voelde ik meteen: ‘die ken ik’. En zo is het een hele poos gebleven. Lezen over hen, invoelen met veel nieuwsgierige passie, verwondering over hun energie en leringen, experimenteren met hun oefeningen en meditaties enz. En daar bleef het enkele jaren bij.

Tempeltradities uit Oudegypte

Een volgende stap in mijn kennismaking met de Hathors vond plaats in 2008, tijdens een reis naar Egypte met een groep lichtwerkers. Zoals ik verwacht had bloeide in Egypte mijn liefde voor Isis open en werden de herinneringen en de dienstbaarheid in haar tempels levendig. Ik hoorde Isis roepen in mijn hoofd en haar energie trok mij naar de heiligste plekken van de tempels en leidde mij vol ontroering naar de meest gewijde hoekjes in haar tuinen. Ook mijn diepe connectie met de onvoorwaardelijke liefdesenergie van de Sfinx en de pre-farao-tijd werd uitgesproken voelbaar. Zo aanwezig, zo tastbaar, zo hoorbaar en voelbaar met al mijn zintuigen dat de rillingen me over het lijf liepen. Genoten heb ik toen. Herinnering werd als NU-realiteit ingegrifd in mijn lichaam, hart en ziel.

Maar dé grote ontdekking in Egypte was toch wel de ontmoeting met de Hathors. Van op de zuilen van de tempels keken ze me aan met hun mysterieuze en toch zo bekende ogen. Hun liefdevolle peilende, alles doordringende blik greep met aan tot diep in mijn hart, tot in mijn diepste geheugenlagen, opgesloten in de stilte van mijn cellen. Oude herkenning, ontroering, geluk en vreugde bij het weerzien. Mijn moeder zou zeggen ‘oude liefde roest niet’. En gelijk heeft ze!

Ilahinoor activeert sterrenpoort

En nu weer 5 jaar verder in de tijd komen ze me thuis opzoeken. Bij voorkeur tijdens mijn helingwerk als ik aansluit op het Veld van Goddelijke Liefde: Ilahinoor.

De Hathors en het Veld van Goddelijk Liefde. Ze kennen elkaar. Sinds mensenheugenis en ver daarvoor. Sinds het Begin. Het kan niet anders, want door te werken met de zachte, maar diep doordringende energie van Ilahinoor ontwaakten in mij de oude verbindingen met de Hathors, de lichtwezens die dienstbaar zijn voor de Grote Moeder Godin. Althans, zo ervaar ik hen.

De dag dat de Hathors voor het eerst tijdens een heling op bezoek kwamen dienden zij zich aan als Boodschappers van de Grote Moeder Godin. Wat mij niet verwondert vermits mijn liefde en dienstbaarheid voor de Goddelijke Moeder de rode draad is doorheen mijn leven(s). Die dag werd een sterrenpoort naar oude herinnering geopend en golven van licht en informatie konden eindelijk opnieuw vrij stromen. En zo werden de Hathors, Lichtwezens uit een ver universum en nauw verwant met de Oudegyptische tempeltradities, de inspirators voor de meest uiteenlopende, vaak speelse, helingtechnieken, meditaties en rituelen.

Symbolen van dansend, zingend Licht

Tijdens meditaties en healings laten ze me symbolen en lichtwervelingen schrijven in de aura en in het lichtveld van de mensen die voor healing komen. Ze laten me inwendig klanken en trillingen horen die ik met mijn stem (ik ben helemaal geen goed zanger!) tracht na te bootsen. Ze helpen mij om mijn handen volgens bepaalde patronen te laten glijden als dansend Licht op het lichaam of doorheen de subtiele lagen van de aura. En hun begeleiding gaat nog steeds door.

De Grote Moeder Godin en de Hathors zijn altijd aanwezig. Vaak bijna tastbaar voelbaar, een andere keer nauwelijks te onderscheiden. Soms met een nieuwe verrassende aanwijzing, meestal met amper een ademzuchtje als aanvulling. Maar altijd zijn ze er wanneer ik het Veld open, mijn lieve Meesters in dansend, zingend, symbolen schrijvend Licht!

De Hathors, mijn trouwe Boodschappers van de Grote Moeder Godin.

Dankbaarheid is het beste woord dat mijn gevoel omschrijft voor wat ik mag ervaren. Dankbaarheid voor al mijn leraren en alles en iedereen (van de hoogste Lichtwezens tot mijn liefste kleinkinderen) die mij hielpen te groeien, met vallen en telkens weer opstaan, tot wie ik nu ben en nog zal worden.

Katrijn Joris – Anu-M-Isis (mei 2013)

Wil je meer weten over de Hathor-meditaties en Hathor-healing? Klik dan hier