Oorkaarsen en oorreflexzone-behandeling 2018-03-09T16:17:28+02:00

Oorkaarsen en oorreflexzone-behandeling

Persoonlijke sessie met Katrijn Joris

Oorkaarsen kunnen helpen bij het losmaken en verwijderen van oorsmeer,  verlichten oorpijn, oorsuizing en oortinteling, neus-, voorhoofd-, bijholten, en keelontstekingen, kunnen baten bij verkoudheid, loopneus, griep, hoofdpijn, migraine en sinusitis, ontstoken amandelen, overmatige prikkelbaarheid en hyperactiviteit, nervositeit, een ‘vol’ hoofd, bij stressymptomen, slapeloosheid en onrust. Ook kinderen kunnen baat vinden bij zo’n behandeling.
De meeste worden er rustig van en vallen er soms bij in slaap.

Voor het plaatsen van de oorkaarsen worden de reflexzones in en ron het oor gestimuleerd en geactiveerd waardoor de oorkaarsen diepgaander zuiveren en relaxerend werken.

Bovendien Katrijn werkt al vele jaren als healer en energetisch therapeut met o.a. Bron-hemaing, cranio-sacrale techneieken, Hathor-healing, Reiki, Ilahinoor, I.E.T. enz. Daardoor zal de behandeling dieper doorwerken en ontvang je extra healing en diepgaande harmonisering van de bovenste chakra’s en aangrenzende energiezones.

 

Opgelet:  oorkaarsen worden beter NIET gebruikt bij een geperforeerd trommelvlies, eczeem in de uitwendige gehoorgang, bij een acute oorontsteking, en beter ook niet bij epilepsie.

Na een behandeling met oorkaarsen laat men de volgende 24u best geen water in de oren komen. 
Gebruik ook geen oordruppels voor en na een behandeling. 

Afspraak, prijs: op 015 52 02 57, €60, ongeveer 1 uur

Adres: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek