Trauma- en stress-release 2022-12-21T09:13:59+02:00

Stress- en trauma-release

door Katrijn Joris

Pijn uit het verleden, of het nu veraf is of dichtbij, kan worden aangeraakt en losgelaten tijdens deze sessies trauma-release. Het is een heel efficiënte manier om emotionele pijn, verstarde gedachtepatronen, zielenkwetsuren of beladen herinneringen op een liefdevolle, maar doelgerichte manier te verwerken.

De sessies zijn bijzonder heilzaam voor oude, vastgeroeste of beklijvende kwetsuren en trauma’s uit dit leven of vorige levens.

Het is de bedoeling dat je inzicht krijgt in het verleden, dat je het kan helen, verwerken en zelfs omhelzen, zodat je het verleden achter je kan laten en verder kan gaan, zonder verstrikt te blijven in wat ooit gebeurde. Trauma-release helpt bij emotionele trauma’s zoals angsten, verdriet, afwijzing…, kwetsuren van het innerlijke kind, misbruik, vrouwenproblematiek…

Als middel wordt een keuze gemaakt uit verschillende heling methodes, energetisch werk, regressietechnieken, zielenreizen, rituelen enz. waardoor elk persoon de therapie op maat ontvangt, aangepast aan haar/zijn situatie of probleem.

Katrijn is opgeleid in talrijke helingmethodes en in energetisch en psychotherapeutisch werk. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in persoonlijke en spirituele begeleiding van mensen.

Individuele sessie: ongeveer 1u, 70 euro, enkel op afspraak, 015 52 02 57 of klik hier voor email.