Reiki 3

Reiki-Master inwijding en opleidingsweekend

Intensieve opleiding en initiatie met verblijf

   Reiki initiatie Usui Reiki 5 

door Katrijn Joris & Patrick Van Buyten

Iedereen is een spiritueel kanaal voor het Licht en de Universele Liefde. Door een Reiki-initiatie word je meer met die Bron van Universele Liefde (= Reiki) en wijsheid in jezelf verbonden. Reiki is een pad van inwijding want een Reiki-inwijding bevordert je persoonlijke en spirituele groei en zorgt ervoor dat je ‘Pad’ duidelijker wordt. Een Reiki-inwijding geeft je een duwtje in de groei naar meer bewustzijn.
Maar Reiki is ook een helingmethode. In de opleiding leer je jezelf en anderen door handoplegging met de energie van Reiki te helen. Reiki kan op een zachte manier bij allerlei fysieke, emotionele en mentale klachten helpen. De resultaten van Reiki-initiaties en -behandelingen zijn aangepast aan ieders noden en evolutie.

Er zijn 3 Reiki-initiaties: 1ste, 2de en 3de graad. Bij de 1ste graad ligt het accent op zelfheling, maar je kan ook al een volledige behandeling geven en de band tussen jou en je Hogere Zelf is flink aangehaald. Bij de 2de graad ligt de nadruk op heling geven aan anderen en op afstand. Je leert helen overheen de grenzen van tijd en ruimte. Je leert ook werken met symbolen en mantra’s om je daarbij te helpen. Bij Reiki 3 kan je Reiki in de wereld uitdragen door zelf inwijdingen te geven.

REIKI-3-INTENSIEVE MASTER-INWIJDING EN -OPLEIDING MET VERBLIJF IN DE MAANCIRKEL

Na een periode van werken met de Reiki-energie van de eerste en tweede graad, is voor sommigen de tijd aangebroken om de derdegraads inwijding te ontvangen: de Master-inwijding of Reiki 3 Meestergraad.

Dit betekent dat je bewust kiest om het Pad naar Meesterschap te gaan: een belangrijke stap in je leven. De Reiki-3-inwijding vraagt een grondige voorbereiding door persoonlijke meditatie, zelfheling en begeleiding van je Reiki-Master.

Na het ontvangen van de Reiki 3 inwijding kan je zelf Reiki-inwijdingen geven.

Tijdens de intensieve 3-daagse opleiding tot Reiki-Master ontvang je de meester-initiatie of Reiki-3-inwijding en de bijhorende symbolen. Je leert werken met extra symbolen en mantra’s wat je helende vermogens meer verdieping geeft. Je zal ook opgeleid worden om alle Reiki-inwijdingen zelf door te geven.

Daarnaast doorloop je een oefenperiode. Deze kan voor of na je Master-inwijding aanvangen. In deze oefentijd of stage zal je tijdens Reiki-1 en Reiki-2-klassen in De MaanCirkel, een taak op je nemen. Je zal ook aanwezig zijn tijdens de initiaties die je Reikmaster geeft en je zal, als je dat verlangt, zelf en een Reiki-blessing of -zegening mogen doorgeven aan de aanwezigen.

 

Vooraf is een intake gesprek nodig en een duidelijk omlijnde motivatie waarom je de Reiki-3-initiatie wil ontvangen

INHOUD VAN DE INTENSIEVE 3-DAAGSE REIKI-MASTER-INWIJDING

– Master-inwijding of Reiki-3-initiatie in de Tempel van De MaanCirkel

– aandacht en begeleiding voor ieders proces van persoonlijke en spirituele groei

– bezoek aan krachtplekken in de buurt

– helingmeditaties in groep

– Reiki-sessies met elkaar

– persoonlijke stiltemeditaties in de natuur

– helingritueel o.a. aan het medicijnwiel in de MaanCirkeltuin

– helingoefeningen met het Reiki-3-symbool en de bijhorende mantra

– practische opleiding om Reiki-inwijdingen zelf uit te voeren en dit inoefenen

– samen delen, koken, zingen, vieren…

WAT ONTVANG JE NOG MEER NA HET INWIJDINGSWEEKEND

– persoonlijke begeleiding van je Reiki-master bij je verdere spirituele groei

– een stagetijd met eigen inbreng tijdens de Reiki 1- en 2-opleidingen in De MaanCirkel

– assisteren tijdens de Reiki-inwijdingen en Open Reiki- en helingavonden

– mogelijkheid om zelf een Reiki-blessing of -zegening te geven tijdens de Reiki-dagen in De MaanCirkel

– indien nodig assistentie van je Reiki-master bij de Reiki-klassen die je zelf organiseert.

Patrick en Katrijn zijn geïnitieerd en opgeleid volgens de Usui-Reiki-traditie. Ze geven al bijna 25 jaar Reiki-sessies en Reiki-inwijdingen en hebben een uitgebreide ervaring zowel in het heling geven als in het begeleiden van mensen op hun inwijdingspad.

REIKI 3 INWIJDINGSWEEKEND MET VERBLIJF IN DE MAANCIRKEL:

Enkel op afspraak en na overleg, 015 52 02 57 of mail ons.

Data: vrijdag 28 augustus, 15u tot zondag 30 augustus 2020, 18u, De MaanCirkel.

Prijs: €1.150, inclusief verblijf, alle maaltijden drinks, handboek, attest enz.

Adres en inschrijven: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57 of mail ons.

OPEN REIKI  EN OPEN HELINGAVOND 

Datum en prijs: nog niet gepland, 19u30 tot 21u30, De MaanCirkel, €12.

Adres en inschrijven: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57 of mail ons.