Munay-Ki: harmonie voor de Nieuwe Tijd

Katrijn heelt Munay-Ki Matinee 1

9 rituele initiaties voor innerlijke harmonie, leven in liefdeskracht en ontwaken van de Homo Luminus

met Patrick Van Buyten en Katrijn Joris

Tijdens dit intensieve weekend ontvang je de 9 Munay-Ki inwijdingen om de remmende en beperkende ballast van je verleden energetisch op te ruimen. Het is een geschenk van de Inca sjamanen om ons te helpen met meer harmonie de Nieuwe Tijd te beleven.

Munay-Ki inwijdingen brengen je lichaam en bewustzijn naar een hoger niveau brengt. Munay-Ki is een pad van vuur, een pad van transformatie met als doel om meer vanuit je hart te gaan leven.  Om te worden wie je werkelijk bent, het oogsten van je ziel. 

Elke ritueel wordt voorafgegaan door een sjamanistische heling of een geleide meditatie. Je leert ook het openen van de Heilige Ruimte volgens de oude Inca manier, de vuurceremonie en het creëren van je persoonlijke Gewijde Ruimte.

De meeste deelnemers ervaren een diepe rust en sereniteit tijdens de Munay-Ki-opleiding. Ook kunnen veranderingen in de energie en het bewustzijn waargenomen worden. 

Je ontvangt een geprinte manual, een DVD met handleiding en een pi-stone. Dit is  jouw persoonlijke inwijdingssteen die je gebruikt in je meditaties en waarmee je de inwijdingen kunt doorgeven.

Munay-Ki

Liefdeskracht en wilskrachtige liefde. Munay betekent liefde en wil in één: liefdeskracht of wilskrachtige liefde. De 9 inwijdingen zijn dan ook 9 bewustzijnpoorten die je helpen te leven vanuit ‘liefdeskracht’. De rituele en eenvoudige technieken activeren je hoger bewustzijn. Harmonie, liefdevolle kracht en wijsheid vloeien samen in je hart, je ziel, je essentie.

Meditatie en heling. Als voorbereiding op de rites gebruiken we o.a. eenvoudige sjamaanse energie-oefeningen maar ook meditatie, heling, zang, klank en symbolen. Hierdoor kan je de subtiele inwerking van de inwijdingen intenser ervaren en de energetische werking beter integreren.

Homo Luminus. De 9 Munay-Ki riten geven je toegang tot 9 poorten van Bewustzijn waardoor je denken, voelen, ervaren, waarnemen en je lichtveld, diepgaand gewijzigd worden. De vibratie van je chakra’s en energielichamen verhoogt. Je verbinding met de Lichtwezens, Engelen en Begeleiders wordt geactiveerd en versterkt. Je zet een belangrijke stap naar de realisatie van de Homo Luminus, de verwezenlijking van je Kristal- of Licht-Lichaam.

De Aarde en de mensheid. Deze inwijdingen en meditaties helpen jou, maar ook de aarde en de mensheid, vooruit in haar evolutie naar een planeet van liefde en hoger bewustzijn. Je bent sterker verbonden met de aarde en gelijkgestemde zielen en je krijgt vooral een open kijk op een blije en veelbelovende toekomst.

De Paco’s, Inca-sjamanen, trokken voor de Spaanse inval de bergen in om deze inwijdingen zuiver te bewaren. Enkele tientallen jaren geleden daalden ze terug af om de werelds dit geschenk aan te bieden.

Je ontvangt 9 inititiaties:

initiatie van de Heler

initiatie met de Banden van Kracht

initiatie van Harmonie

initiatie van de Ziener

initiatie van de Hoeder van de Dag

initiatie van de Hoeder van Wijsheid

initiatie van de Hoeder van de Aarde

initiatie van de Hoeder van de Sterren

initiatie van de Schepper

GEEN GEPLANDE DATA