Meditatie, heling en inwijding

De Negen Aartsengelen van Heling


 door Katrijn Joris  – Anu-M-Isis

Tijdens deze meditatie- en inwijdingsavonden maak je kennis met de negen Aartsengelen van de Violette Straal. Met behulp van oude invocaties word je op hen afgestemd en zal je hun aanwezigheid ervaren al een zachte, helende liefde waarmee het heerlijk is samen te werken.

Je leert deze negen Engelen van heling: Ariel, Raphael, Gabriel, Celestina, Faith, Cassiel, Daniel, Sarah en Michael, aanroepen en nauw met hen samenwerken om bijv. schuldgevoel, angst, hartenpijn, wantrouwen, boosheid, onmacht en nog veel meer te transformeren.

Tevens leer je hoe er bij elk deel van het menselijke lichaam ook een cellulair geheugengebied hoort waarbij telkens een Engel past. M.a.w. elk van deze negen Engelen werkt op specifieke problemen en in specifieke gebieden van je lichaam, je aura, je chakra’s en je ziel.

Bovendien zullen de Engelenmeditaties die je leert je een gevoel van vertrouwen geven en het besef dat je nooit alleen bent!

Deze avonden zijn o.a. gebaseerd op de Healing Angels of the Energy Field van I.E.T. aangevuld met mijn persoonlijke helingervaring.

De reeks vormt dan ook de ideale voorbereiding op opleiding de Helen met Engelen, I.E.T./Integrated Energy Therapy, die op 13-14-15 december in de MaanCirkel doorgaat: Lees meer.

Wie vroeger al I.E.T. of Helen met Engelen volgde, leert zich in deze avonden dieper verbinden met elk van de negen heling-Engelen apart en de specifieke emoties en gebieden in het celgeheugen waarop zij helen.

Data, prijs:  woensdag 25 september, 23 oktober en 20 november 2019, 19u45-22u, €110 inclusief werkboek en getuigschrift.
Adres, aanmelden: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57, klik hier
Inschrijven: stort als reservatie €35 op rek.nr. BE25 0013 2237 0482 van De MaanCirkel, vermeld code ENG-03, het resterend bedrag betaal je de eerste avond.