Opleiding  Soul-reading en -healing

Lezen en Helen van de Ziel

Lezen ziel 2

Doorheen de dimensies kijken, voelen, luisteren, lezen en helen van de Ziel

met Katrijn Joris en Patrick van Buyten

De Ziel is een prachtig wezen, een stralend energieveld dat ons zoveel te vertellen heeft en ons vraagt om alle talenten die ze in zich houdt te mogen realiseren. Onze Ziel bevat immers de optelsom van je verleden (vorige levens tot oorsprong in de Bron), je heden en, in blauwdruk- of code-vorm, ook je toekomst.

Onze ziel hunkert naar groei en harmonie en naar het ontwaken van onze goddelijke vermogens. Nu, in deze tijd van evolutie van de mens en de wereld is dit meer dan noodzakelijk voor onszelf, voor de mensheid en voor de aarde.

  

In deze meditatie-, healing- en -reading-opleiding gaan we luisteren naar de stille stem van onze ziel en ermee communiceren. We gaan op zoek naar al onze mogelijkheden en gaan we de obstakels die de realisatie van de ziel in de weg staan leren waarnemen, transformeren en helen. We werken natuurlijk ook op de persoonlijkheidsproblematiek maar richten ons vooral op de diepere oorzaken die te vinden zijn in de ziel, in de zielenverbindingen en in onze relatie met de Bron en de Lichtwereld.

 

Hiervoor maken we reizen in en met onze ziel. Zielenreizen die ons brengen naar onverwachte mogelijkheden, naar vorige levens, naar ons innerlijke kind en naar onze ervaringen in de sferen tussen de aardse levens in. M.a.w. verloren gewaande zielenstukken worden (her)ontdekt, geheeld en geïntegreerd.

 

Het reizen met onze ziel brengt ons tevens naar andere dimensies en werelden, naar de sferen van Licht, naar de Gidsen en Lichtwezens, naar de gebieden van Kennis en Wijsheid. Talrijke energiepoorten openen zich, wijsheid en inzicht stroomt binnen.

 

Je zal ook werken met het 17-delig chakra-systeem. Naast de 7 klassieke chakra’s en zullen 10 extra chakra’s of matrixen  geactiveerd worden. Je zal ze verkennen, ‘lezen’, en leren helen. Deze 10 matrixen omvatten 5 chakra’s of energiepoorten onder de voeten, (o.a. dolfijn-matrix, walvis-matrix, kristalpoort e.a.) en 5 chakra’s of lichtpoorten boven het kruinchakra, (o.a. solar of logos, zevenster, de Christuspoort e.a.)

 

Verder gaan we ons ook richten op het indalen of ontplooien van de Ziel en het versterken van je verbinding met je Innerlijke Bron of Goddelijke Zelf. Je zal leren luisteren en communiceren met die wijze stilte van je Ziel. Je zal de zielenmogelijkheden, de blauwdrukken of codes, de chakra’s en matrixen bereiken en hun inhoud integreren.

 

Je zal technieken leren om te helen, te openen, te zuiveren en harmoniseren en leren hoe de chakra’s en auralichamen de psychologische eigenschappen en de relaties van iemand kan beïnvloeden.

 

heling-reading.groep Retreat.Kiara.2015.01 heling 1

 

In deze healing- en reading-opleiding zal je 3de oog en innerlijk zicht geactiveerd worden en je helende vermogens zullen zich ontvouwen. Dit doen we met meditaties en met lees- en heling-oefeningen op onszelf en op medecursisten.

 

De gehele opleiding laten we ons begeleiden door de Lichtwezens en de Bron en laten we ons dragen door Moeder Aarde. Dit laatste is uiterst belangrijk omdat een stevige gronding veel mogelijk maakt.

 

In de opleiding zielen-reading en -healing gebruiken we o.a.: zielenreizen, intensieve meditaties en visualisaties, lees- en heling-oefeningen, de energie van kleur, vorm, klank, symbolen, adem, beweging, lichtinbreng via handen, de kracht van intenties, rituelen, gedachtekracht enz.

Dit wordt altijd geleid door het hart.

 

Het is een erg praktische opleiding waardoor je persoonlijk en spiritueel zal groeien naar eenheid met je Ziel. Een opleiding die je toelaat om jezelf en anderen te ‘lezen’, te helen en te begeleiden met inzicht en wijsheid.

De opleiding is zowel voor beginners als gevorderden. Je zal veel oefenen en daarin begeleid worden.

Ilahinoor mensen 3 Heling.aura-chakra tuin 2016 Hathorhealing5 

INHOUD en TREFWOORDEN : LEZEN en HELEN VAN DE ZIEL

– vanuit de stilte luisteren naar en communiceren met de wijsheid van je Ziel

– de hogere aura- of zielenlagen en de chakra’s waarnemen, blokkades helen en mogelijkheden activeren

zielenreizen naar vorige levens, naar persoonlijke obstakels en zieleninhoud, naar het collectief bewustzijn en naar de werelden van Licht

– het 17-delig chakra-systeem waaronder de 7 klassieke chakra’s

– activeren, helen en waarnemen van de 5 aardechakra’s of matrixen onder de voeten (o.a. dolfijnmatrix, walvismatrix, kristalmatrix enz.).

– dit zorgt voor een bijzondere, stevige en verrijkende gronding en geeft toegang tot de wijsheid van het Aarde-bewustzijn.

activeren, helen en waarnemen van de 5 chakra’s of lichtpoorten boven de kruin (o.a. de zevenster, de Christuspoort enz., toegangspoorten naar andere dimensies, werelden en Lichtwezens)

– dit opent je mogelijkheden tot het ontvangen van wijsheid en kennis, en verbetert je aansluiting bij het Licht en de Bron

– doorgedreven helingtechnieken voor harmonisering, zuivering en herstructering van de chakra’s en auralichamen

– relaties en energiekoorden waarnemen en helen: (voor)ouders, vorige levens, familie, Gidsen en Engelen enz.

– de hogere aura- of zielenlagen

zielenrelaties zuiveren en ophalen van verloren zieleninhoud (soul retrieval)

indalen van het Hoger Zelf of Ziel

– activeren van blauwdrukken of codes in je Ziel

– activeren van de blauwdrukken of codes voor de Nieuwe Wereld die aanwezig zijn in het Bewustzijn van de Aarde

– individuele meditaties en visualisaties

– reading- en healing-oefeningen op medecursisten.

 

opl.auralezen 5 Channelen mensen opl.auralezen 3

 

In elke bijeenkomst zullen we onze harten verbinden, goed gronden en ons verbinden met ons innerlijke Licht.

Deze cursus is een bijzonder goede aanvulling op andere therapieën en helingmethodes.

ERVARING en BEGELEIDING

Patrick en Katrijn begeleiden al meer dan 25 jaar mensen in hun persoonlijke en spirituele groei en putten uit hun zeer ruime ervaring en eigen bewustzijnsgroei. Ze zijn vele jaren intensief door binnen- en buitenlandse leraren (Kiara Windrider, Juan en Ivan Nunez del Prado, Tareth, Joska Soos, Mona Lisa e.a.) opgeleid in zielenwerk, in aura-chakra-healing en -reading. Zij hebben zich bekwaamd in Bron- en Hathor-healing, Reiki, Ilahinoor, Alchemie, Graal-magie, channeling, regressie-therapie, sjamanisme, Inca-leringen, cranio-sacrale touch,  trauma-realeas, I.E.T. enz.

De jarenlange ervaring van Katrijn en Patick staat garant voor diepgang, kennis, empathie, geborgenheid, discretie en hartenwarmte.

 

Data: donderdag 6 en 20 oktober, 10 en 24 november, 8 december 2016, 12 en 26 januari, 9 en 23 februari, 9 maart 2017, telkens van 10u-13u

Adres: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek 015 52 02 57 of mail ons.

Prijs: €315 Prijs incl. BTW voor particulieren, voor bedrijven excl. BTW

Aanmelden: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57 mail ons.