The Rite of the Womb

Het Ritueel van de Baarmoeder

Heling voor vrouwen

Het ritueel van de Baarmoeder is bedoeld voor alle vrouwen, jong en oud, en heelt de emotionele, fysieke en mentale pijn vrouwen. Het laat je herboren worden in schoonheid, kracht, integriteit en waardigheid.

Het ritueel is afkomstig van een lineage van vrouwen, de spirits van de grootmoeders van het Amazonewoud, die zichzelf hebben bevrijd van lijden. Deze vrouwenlijn wil ons aan het volgende essentiële waarheid herinneren: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijnt in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Het ritueel eert en respecteert de Oermoeder en Godin in elke vrouw en opent de vrouwenwijsheid die opgeslagen ligt in het celgeheugen van de baarmoeder.

Als voorbereiding ontvang je een intense meditatie waardoor diepe heling van het celgeheugen mogelijk wordt en het ritueel krachtiger kan inwerken.

Water speelt een centrale rol in de ceremonie. Water verbindt ons met de grote oeroceaan van het leven en met de moeder aarde. Breng daarom als dat kan, een potje met water mee uit een beek, rivier, vijvertje uit je woonomgeving.

Zodra je de rite ontvangen hebt, kan je ze delen met zoveel mogelijk vrouwen.

GROEPSRITUEEL

Helingworkshop met ritueel voor vrouwen met Katrijn Joris

Datum, prijs: woensdag 17 mei 2023, 19u30-22u, €50, €35 voor wie het ritueel vroeger al ontving en het opnieuw wil bekrachtigen.

Inschrijven: De MaanCirkel, 015 52 02 57 of email.

Meebrengen: een potje met water uit een beek, rivier, vijvertje uit de omgeving waar je woont.

INDIVIDUEEL: op afspraak: fysiek aanwezig of online

Je kan het ritueel ook individueel en met een persoonlijke helingsessie ontvangen. We nemen vooraf voldoende tijd voor een gesprek, een helende meditatie en begeleiding. Dit alles duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur.

Vrouwenritueel met heling door Katrijn Joris op afspraak, fysiek aanwezig of online, De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, of email, 015 52 02 57. Prijs: 100 euro.

NIEUWE MAAN HELING CIRKEL – Terugkom-avond na 13de Rite

Nazorg is minstens even belangrijk als de Rite zelf. Daarom is het mogelijk om bij Nieuwe Maan samen te komen in de geborgenheid van de Vrouwentempel in De MaanCirkel. Datum nog niet gepland..

Mogelijke inhoud van de terugkomavond. We stemmen ons af op wat zich aandient.

– je transformatieproces met elkaar delen en van elkaar ondersteuning ontvangen in geborgenheid en veiligheid

– geleide helingmeditatie ivm. sexualiteit, vruchtbaarheid, vrouwelijkheid, trauma’s enz.

– energie-oefeningen voor transformatie en heling enz

– water-ceremonie en/of vuur-ritueel

– massage, healing, verwennerij, mantrazingen enz.: ,o

– de Rite opnieuw aan elkaar doorgeven

– vrouwen in de menopauze kunnen bij Nieuwe Maan hun offer aan de aarde geven.

Nog geen datum gepland

aan