Wij houden ons aan de op dat ogenbik geldende Corona-maatregelen inzake veiligheid en gezondheid. 

Seminar over heling- en inwijdingsrituelen 

transformatie van het celgeheugen

Heel je moederlijn en vaderlijn

Rituelen-6-kopie

Rite van de Zilveren Graal van de Maan 

 Rite van het Gouden Zwaard van de Zon 

twee krachtige helingrituelen –  twee ingrijpende initiaties – twee grote levensthema’s 

door Katrijn Joris

Door deze persoonlijke rituelen, voorafgegaan door een helingmeditatie krijg je niet alleen inzicht in de mechanismen en patronen die je leven bepalen, je zal ook de pijn uit het verleden kunnen transformeren, de kwetsuren en trauma’s van je voorouders en je vorige levens kunnen aanvaarden en helen en dit alles de plaats geven die hen toekomt. Je celgeheugen wordt getransformeerd en hierdoor kun je de pijn uit het verleden achter je laten en verdergaan op je levenspad in vrijheid, liefde, kracht, harmonie en schoonheid.

We werken met twee ingrijpende levensthema’s die elk een namiddag omvatten.

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en inbreng.

De Moederlijn

Heling- en inwijdingceremonie ‘Rite van de Zilveren Graal van de Maan’

Met een diepgaande geleide meditatie erkennen we de kwetsuren van onze moeder, grootmoeder, overgrootmoeder, bed-overgrootmoeder enz. en zien hoe zij ons dagelijks leven, onze eigen gevoelens, emoties, gedachten en zelfs fysieke ongemakken beïnvloeden.

Tijdens het persoonlijk ritueel helen we de trauma’s van onze moederlijn en herbronnen we in de Oer-Moeder of Oer-Godin.

Je ontvangt de initiatie van de Zilveren Graal van de Maan waardoor zich diepe heling in jou voltrekt en liefdevolle kracht en goddelijke wijsheid in jou kan ontwaken.

We bekrachtigen de inwijdingsceremonie af met een waterritueel.

De Vaderlijn

Heling- en inwijdingsceremonie ‘Rite van het Gouden Zwaard van de Zon’

Met een diepgaande geleide meditatie erkennen we de kwetsuren van onze vader, grootvader, overgrootvader, bed-overgrootvader enz. en zien hoe zij ons dagelijks leven, onze eigen gevoelens, emoties, gedachten en zelfs fysieke ongemakken beïnvloeden.

Tijdens het persoonlijk ritueel helen we de trauma’s van onze vaderlijn en herbronnen we in de Oer-Vader.

Je ontvangt de initiatie van het Gouden Zwaard van de Zon waardoor zich diepe heling voltrekt in jou en liefdevolle kracht en goddelijke wijsheid in jou kan ontwaken.

We sluiten de namiddag af met een bekrachtigend vuurritueel.

 

Data 2022: moederlijn-ritueel: zaterdag 22 januari, 13u30-17u30 en vaderlijn-ritueel: zaterdag 19 februari, 13u30-17u30. VOLZET

Prijs: €85 voor beide helingrituelen. Je kan voor een aparte dag inschrijven enkel als er nog plaatsen vrij zijn: €45 per apart ritueel.

Adres: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57.

Inschrijven: telefonisch op 015 52 02 57 of per mail aanmelden klik hier

Tijdig, inschrijven aub! Omwille van de intensieve begeleiding en de intimistische sfeer is het aantal deelnemers beperkt.