Nusta Karpay: Inwijding met 7 Godinnen van de Andes en van Oost en West

Terugkeer van het Goddelijk Vrouwelijke brengt balans

Nusta vleugel 100 Nusta handen 25 Nusta avond 70

met Katrijn Joris en Patrick Van Buyten

De Godin, de vrouwelijk energie van de liefdevolle Moeder en Moeder Aarde, keert terug, wordt in ere hersteld en haar liefde doet ons en de wereld stralen.

Dit weekend omvat de 7 Nusta Karpay inwijdingen,7 prachtige rites van de Godinnen van de Andes om onszelf te helen, in balans te brengen en zo de vrouwelijke energie in je wakker maken. Dit ontwaken brengt heling en evenwicht tussen Godin en God in je, tussen het vrouwelijke en het mannelijke. Dit innerlijk evenwicht voelen is belangrijk voor vrouwen én mannen, voor je leefomgeving en voor de hele wereld. Een stap in je groei.

Maar de Nusta’s uit Andes ontmoeten hun Zustergodinnen van over de hele wereld en herkennen zichzelf in Freya, Yemaya, Moeder Maria, Margan-le-Fay, Kali, Isis, Venus, Hathor en nog anderen. De wereldgodinnen weven samen het wereldweb van vrouwelijke kracht en liefde en nodigen ons uit om plaats te nemen in het lichtweb van heling en mededogen.

Elke inwijding is een prachtige ceremonie waarbij telkens een ander middel gebruikt wordt zoals stenen, bloemen, water, kaarsen… Bij elke inwijding worden zaadjes van Licht in je aura en chakra’s ingelegd.

Deze ceremonies zijn oeroud. Om ze puur en zuiver te bewaren trokken de paco’s of Inca-sjamanen voor het ineenstorten van hun rijk het hooggebergte in. Enkele tientallen jaren geleden daalden ze terug af om de wereld deze diepe en mooie ceremonies te schenken.

Omdat de kracht van ceremonie ligt in de intentie ervan, laten we elk ritueel voorafgaan door een meditatie of een energie-heling. Hierdoor werkt de ceremonie of initiatie dieper in.

De Nusta’s of Andes-godinnen: Mama Ocllo, Doña Muija, Mama Simona, Doña Theresa, Maria Sakapana, Huana Huaman Tiklla en Tomasa Huaman Tiklla ontmoeten hun zuster-godinnen van over de hele wereld.

De 7 initiaties

1. Mama Ocllo

Mama Ocllo is de Moeder van alle Godinnen, en ook Godin van de Wijsheid. De Essentie van Mama Occlo is ons te gronden in ons eigen centrum, om het centrum in ons zelf te vinden. Deze inwijding heelt je vrouwelijke kracht en herstelt balans. Bij dit ritueel ontvang je in de 7 chakra’s de ‘seeds of light’ die verbonden zijn met de 7 sjamanistische archetypes via 7 stenen, gewone stenen.

2. Doña Mujia
Doña Mujia is de Godin van het Water. Mujia betekent ‘meermin’ en staat voor ‘geest van het water’.Deze Godin en haar taak gaat over ‘loslaten’. Deze inwijding helpt ons het negatieve aspect van het ego los te laten. Het is een ‘flowering rite’. Het middel voor dit ritueel zijn water en bloemen.
 
3. Mama Simona
Mama Simona is de Godin van de Voorouders. Zij neemt ons mee naar onze voorouders, voorbij je voorouders, naar je begin, je oorsprong. Thuiskomen! Bij dit ritueel ontvang je een steen van de sjamaan.
 
4. Doña Theresa
Doña Theresa is de Godin van Harmonie, van Zachtheid, verbonden met onze ziel. Deze inwijding gaat over het openen van het Hart. Het werkmiddel voor dit ritueel is een Despacho of offergave.
 
5. Maria Sakapana
‘Spiraal van Wind’. Maria Sakapana is de Godin van Communicatie. Dit is een zuiverende rite. De gebruiksvoorwerpen voor dit ritueel zijn veren.
 
6. Huana Huaman Tiklla
Huana Huaman Tiklla is de Godin van Zien en Visie. Dit ritueel is een energetische overdracht om je derde oog te openen voor helder zien, heldere visie en inzichten.
 
7. Thomasa Huaman Tiklla
Thomasa Huaman Tiklla is de Godin van de Vrijheid. Deze inwijding gaat over ‘bevrijding’. Zij verbindt ons met de 7 lichten en 7 sterren van de Pleiaden.
Als voorbereiding kan je deze priesteressen en godinnen al verwelkomen in je hart.
Data: NIET GEPLAND
Adres, aanmelden: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57, maancirkel@skynet.be
Prijs: €230, materiaal en syllabus inbegrepen.
Inschrijven: stort het bedrag op BE25-001-3223704-82 van De MaanCirkel en vermeld de code NUS-26-09-15. Je bent pas ingeschreven na betaling.
Aantal deelnemers: beperkt aantal deelnemers.
Meebrengen: 7 handzame stenen voor de eerste dag en lunch.
Prijs: incl. BTW voor partikulieren, excl. 21% BTW voor bedrijven of factuur.
Overnachting is mogelijk.