Heling en herwijding

Helingworkshop en

Herwijdingsritueel voor Vrouwen

Mysterie, wijsheid, herwijding van de vrouw

door Katrijn Joris (Anu-M-Isis)

Deze workshop zet vrouwen opnieuw in hun kracht, schoonheid en sacrale waardigheid.

Heel wat vrouwen hebben te maken met onaangename ervaringen zoals sexuele intimidatie, lichamelijk of psychisch misbruik of een trauma in dit leven of een vorig leven.  Deze herinnering blijft vaak als een gevoel van onmacht, onzuiverheid, schaamte en schuld hangen en tast de waardigheid en het zelfrespect aan.
Tijdens deze workshop gaan we oude wonden diep helen en liefdevol loslaten. Daarna volgt het herwijdingsritueel dat de essentiële heiligheid, schoonheid, sacrale waardigheid en integriteit van de vrouw herbevestigt en bekrachtigt. Het verwelkomt de vrouw terug in de cirkel van het leven zodat ze haar eigen verhaal kan verdergaan en niet verstrikt blijft in wat in het verleden gebeurde.
Heilig en kwetsbaar, mysterieus en betoverend, helend en omvattend, duister en licht, zo vele woorden en eigenschappen die de baarmoeder of vrouwenschoot, maar ook de vrouw in haar totaliteit, omschrijven. Geladen woorden die gedachten, gevoelens en emoties oproepen over de vrouw en haar schoot, maar ook als over de buik, de ‘holy womb’ en transformatiekracht van de Kosmische Moeder en Moeder Aarde.
Tijdens deze dag gaan we vanuit onze liefde voor de Scheppende krachten, deze kwaliteiten (her)ontdekken, helen en in hun schoonheid en waardigheid eren en bekrachtigen. Want wat er ook gebeurd is, je innerlijke licht is altijd aanwezig!

Wat ontvang je?

Diepe heling. Deze vrouwenworkshop is helend en is bedoeld om alle energetische en emotionele kwetsuren, herinneringen i.v.m. onzuiverheid, onmacht, psychisch of lichamelijk misbruik, gynaecologische problemen, operaties enz. te transformeren. Deze gevoelens, emoties, fysieke ongemakken, gedachten enz. kunnen veroorzaakt zijn in dit leven of in vorige levens. Ook herinneringen in het celgeheugen of zelfs in het collectief vrouwengeheugen kunnen geheeld en getransformeerd worden.
Kosmische Baarmoeder. Deze workshop brengt vrouwen in contact met hun eigen magische vermogens van transformatie en schepping, maar brengt hen tevens in diepe verbinding met de Kosmische Schoot van de Grote Moeder, het vrouwelijk creërend principe van liefde (Yin), de alllesomvattende energie die het hele universum geschapen heeft en nog steeds schept.
Herwijdingsritueel. In zachte verbondenheid, respectvol begrip en warme ondersteuning groeien we door meditatie, zang en wederzijds luisteren, naar het Herwijdingsritueel waarbij de drie heilige centra van de vrouw worden gezuiverd en herwijd:
het centrum van het hoofd, zetel van het denken: zuiveren en helen van bezwarende beelden, indoctrinaties, ingeprente visies en bekrachtigen van wijsheid.
  • het centrum van het hart, zetel van liefde: zuiveren en helen van hartepijn, verraad en verdriet en bekrachtigen van goddelijke liefde.
  • centrum van de schoot, zetel van manifestatie en creatie: zuiveren en helen van pijnlijke herinneringen, misbruik, geweld i.v.m. seksualiteit en intimiteit, sensualiteit, manifestatiekracht en bekrachtigen van oorspronkelijke zuiverheid.
Deze ceremonie herwijdt en bekrachtigt de essentiële heiligheid en integriteit van de vrouw. Het verwelkomt de vrouw terug in de cirkel van het leven zodat ze haar eigen verhaal kan verdergaan en niet verstrikt blijft in wat in het verleden gebeurde.
De workshop vindt plaats in de energetische schoot van Moeder Aarde en onder de Lichtvleugels van de Grote Moeder Godin of Goddelijke Moeder.
Omwille van de intensiteit en intimiteit beperken we het aantal deelneemsters.
Datum, prijs: zaterdag 21 mei 2022, 10u-17u (deuren 9u45), €85
Adres, inschrijven: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57, klik hier
Meebrengen: matje, kussen, dekentje en lunch