Geef je huisdier een blijer en gelukkiger leven!

Opleiding: je huisdieren helen met de hulp van Engelen – I.E.T. for Pets

IET pets handboek IET pets

door Katrijn Joris

Deze weekendworkshop, die bestaat uit de basisopleiding I.ET. (Integrated Energy Therapy) en I.E.T. for Pets, is geschikt voor alle dierenliefhebbers en iedereen die een hart heeft voor dieren. Je leert in theorie en praktijk hoe je met de hulp van de Engelen heling kan geven aan huisdieren zoals honden, katten en paarden. Je kan deze methode op alle dieren toepassen, zelfs op afstand!

Dieren nemen emoties zoals pijn, angst, stress of verdriet over van de mensen en ze stapelen dit op in hun celgeheugen. Dit kan allerlei kwalen of ziekten teweegbrengen maar ook onaangename karaktertrekken. De IET-technieken werken uitstekend bij het opruimen van deze opgestapelde energie, emotionele trauma’s of de herinnering aan pijnlijke of fysieke gebeurtenissen.

Je zal leren hoe je jouw hartsverbinding met de Engelen van de Violette Straal kan aanwenden voor het welzijn van je huisdieren en leren hoe hun celgeheugen werkt, hoe energieblokkades ontstaan en hoe je die blokkades in het celgeheugen kan opruimen.

In deze opleiding zal je ook leren wat het zielendoel is van onze huisdieren en wat hun rol is voor de mens, hun baasje, hun vriend.

De IET-Engelenheling kan je de (huis)dieren een blijer en vreugdevoller leven bezorgen.

Na dit weekend kan je al aan de slag zowel voor je eigen huisdieren als voor de huisdieren van anderen of zelfs dieren uit de natuur. Bovendien heb je ook de basis om op jezelf en anderen heling te geven.

Omdat I.E.T. for Pets enkel kan gevolgd worden na de basisopleiding I.E.T. bieden we de volledige opleiding aan in een weekend.

Data: NIET GEPLAND
Twee dagen: eerste dag van 10u-17u (I.E.T. basisniveau)  en tweede dag van 10u-16u (IET for Pets)
Prijs: €240 voor weekend. (Enkel I.E.T. basisniveau: €125. Enkel I.E.T. for Pets: €115). Incl. BTW voor particulieren. Voor facturen en bedrijven excl. 21% BTW.

Inbegrepen: volledig geïllustreerd Nederlandstalig handboek Integrated Energy Therapy Basisniveau, volledig geïllustreerd Nederlandstalig handboek Integrated Energy Therapy voor huisdieren, officieel certificaat Integrated Energy Therapy Basisniveau en officieel certificaat Integrated Energy Therapy voor huisdieren.

Meebrengen: lunchpakket en voor zondag knuffeldier om op te werken.

 

2022-04-30T12:09:22+02:00