Werken en emoties ontladen met inzichtkaarten

en helend inkleuren

Kaarten Jo Kleuren.2 Kaarten van de Bron Kaarten Jo Kleuren.1

heling van emoties en trauma’s

het celgeheugen transformeren

met Jo Van Doren en Katrijn Joris
De inzichtkaarten ‘Reis naar de Bron’ zijn een zeer efficïent hulpmiddel om blokkades in emoties, gedachten en handelingen op te sporen. Ze geven een duidelijk inzicht en helpen je om de geblokkeerde energie te ontladen (EFT-techniek) en met positieve affirmaties heling en Licht in je cellen te brengen. Op die manier zuiveren en helen de kaarten het celgeheugen.
We beginnen de bijeenkomsten met een kaartlegging en nemen voldoend tijd om te inzichten te vinden en de emoties te ontladen.
Daarna gaan we de kaarten inkleuren om je aandacht te blijven richten op een ontspannen, ‘kleurrijke en luchtige’ manier. Hierdoor zal het proces van heling en inzicht moeitelozer verlopen en dieper kunnen doordringen en integreren.
Werken met deze inzichtkaarten is uitermate heilzaam om in het celgeheugen geblokkeerde energie, zoals trauma’s, verdriet, angsten, vastgeroeste overtuigingen enz. aan te pakken bij jezelf en bij anderen.
In de bijeenkomsten ga je eerst het thema bepalen waarvoor je heling en inzicht verlangt en een kaart trekken. Daarna wordt je kaart besproken en begin je met ontladen (EFT) van de gevoelen en overtuigingen. Vervolgens ga je de kaart inkleuren en zal het helingproces verdiepen en integreren.
De inzichtkaarten ‘Reis naar de Bron’, zijn ook zeer geschikt als werkmiddel voor therapeuten en healers.

BEGELEIDING

De eerste samenkomst wordt door Jo Van Doren zelf gegeven. Zij is de ontwerpster en bezielster van de inzichtkaarten ‘Reis naar de Bron – Dans van donker en licht’. Deze wijze vrouw kan terugblikken op een rijkelijk gevuld leven als spiriuteel therapeute, zielencoach en kunstenares. Haar wijsheid en spirituele diepgang zal je zeker verbazen. Deze zomer is een mooie documentaire gemaakt over haar werk en leven. Klik hier.
 
De volgende bijeenkomsten worden door Katrijn Joris begeleid. Zij heeft intensief opleiding gevolgd bij Jo Van Doren en werkt nu al geruime tijd in haar helingpraktijk met deze inzichtkaarten. Zij integreert deze methode binnen het pakket van regressie, trauma-release en andere helingtechnieken. Ze heeft uitermate goede resultaten in het transformeren van stoorzenders en terugkerende levenspatronen, in het ontladen en helen van trauma’s, emotionele en mentale blokkades, kwetsuren van het innerlijke kind, pijnlijke herinneringen uit het verleden enz.

 

Data, prijs: dinsdag 28 november, 5 en 19 december 2017, 9 januari 2018, 13u30-16u, €155
Adres, inschrijven: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57 of email.
Deelnemers: max. 7 deelnemers omwille van de intensiteit en persoonlijke begeleiding
Meebrengen: schrijfgerief, kleurpotloden (bij voorkeur wateroplosbaar) en kaartenset ‘Reis naar de Bron’.
Er zijn ter plaatse kaartensets incl. boekje te verkrijgen aan €32.

Kaarten van de Bron (1)