Meditaties en oefeningen geïnspireerd door de Hathors

Spirituele Levenslust met

de Hathors

 

Welkom Lichaam, tempel van mijn Ziel

met Katrijn Joris (Anu-M-Isis)
“Hoe kom ik beter in mijn lichaam? Mijn lichaam wil niet volledig mee met het licht van hoge trilling. Na een meditatie wil ik liever niet terugkomen want ‘daar’ voel ik mij veilig, begrepen en thuis. Ik voel dat mijn ziel veel te bieden heeft maar hoe kom ik erbij? Ik droom van vreugde, authenticiteit, liefdevolle kracht, hier op aarde. Hoe kan ik spiritualiteit en levenslust verbinden?”
Het antwoord op deze vragen vind je in je eigen cellen, in je eigen ziel. Door op een veilige manier te reizen in de cellen van je lichaam brengen we ziel en lichaam samen. Het ene versmelt in het andere en omgekeerd. Je ziel voelt zich thuis in je lichaam en je lichaam voelt zich thuis in je ziel. Je leert genieten van het leven én het goddelijke in jezelf eren met je hele lichaam, hart en ziel.
Tijdens de bijeenkomsten worden je lichaam, aura en ziel afgestemd op de de energietrilling van de Hathors. Je kanaal of verbinding wordt geactiveerd en versterkt en je trilling wordt verhoogd op een veilige en vooral goed gegronde en geïntegreerde manier. Dit alles zorgt ervoor dat je beter voorbereid bent voor de Tijd die Komt.
Door meditaties, beweging en dans, klank, zang en rituelen o.a. vanuit de Hathors-traditie, kom je tot inzicht, heling, wijsheid en vooral innerlijke vrede en diepe vreugde. Hierdoor kan je leven blijer en spontaner worden en kan je geluksgevoel stijgen.

Meditaties en oefeningen geïnspireerd door de Hathors

INHOUD:
– heling- en energie-oefeningen, meditaties en rituelen geïnspireerd door de Hathors
– ons welkom voelen in ons lichaam en op aarde en leren genieten met al onze zintuigen
– beter indalen in ons lichaam, onze gronding versterken
– dans, klank en mantra-zang
– reizen in het celgeheugen van lichamelijke en psychische ongemakken (zoals bijv. baarmoeder, hart, pijn, krachteloosheid enz.)
– blokkades ‘oplossen’ en oude programmeringen transformeren: vreugdevol en vrij leven
– zuivering van de verbinding met je biologische vader en moeder
– heling van je verbinding met de kosmische Vader en Moeder
– je thuis voelen op Aarde en in de Bron, én het beleven elke dag opnieuw
– reizen in de cellen van ons lichaam, op zoek naar de obstakels die de grootsheid van onze ziel verhullen
– ontwaken van verborgen mogelijkheden, krachten en talenten
– reis naar je subtiele DNA en activeren van je Lichttrilling, afgestemd op de Hathors

Na onze Egypte-reis van eind 2015 is de verbinding van De MaanCirkel met de Hathors intenser geworden en heeft zich de Hathor-trilling nog sterker gemanifesteerd in ons werk, onze ruimtes en de tuin. De MaanCirkel en in het bijzonder,  de tuintempel, mag nu terecht een ware Hathor-tempel genoemd worden. Een veilige, beschermde en heilige ruimte waar de Hathors, als Lichtwezens en Boodschappers van de Grote Moeder, voelbaar aanwezig zijn.

Mijn persoonlijk verhaal ‘En toen waren de Hathors daar.’ Klik hier
Data en prijs: donderdag 18 mei, 1 en 15 juni, 10u-13u (deuren 9u45), €105
Adres en inschrijven: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57 of mail ons

 

Powered by Typeform
2019-04-29T10:07:41+02:00