Eenheidsmeditatie: OM-helzen

De wereld heeft je verzachting en licht nodig

In de heling-meditatie verdiep je de vrede in jezelf en laat je je omhelzen door Lichtwezens die de hele aarde en mensheid sturen en aanmoedigen. Je word ook uitgenodigd om je geliefden en mensen om je heen te OM-helzen. Tot slot zal je uitgenodigd worden om mensen die lijden door overstromingen, branden of door wat ze meemaakten in conflict- en zelfs oorlogsgebieden te OM-helzen vanuit je Kern. Er zijn ook heel wat zielen die grote verandering en een diepe ommekeer willen, ook hen kunnen we OM-helzen. Deze heling-meditatie kan je helpen het licht in jezelf sterker en subtieler te maken en mensen én zielen beter te verbinden met het Net van Licht. We kunnen zo bijdragen aan een dragelijker en zachter wereld.

Je kunt je op op ons YouTube-kanaal abonneren (onder de video daar), dan blijf je op de hoogte van nieuwe heling- en meditatievideo’s en krijg je een overzicht van onze andere video’s. De muziek is van Pieter Van Buyten

Door Patrick Van Buyten