Regressie en heling van de zielenheling

door Katrijn Joris

Deze persoonlijke sessie is uitermate geschikt waneer je inzicht én transformatie wil voor de grote struikelblokken in je leven. Wanneer je oude obstakels uit het verleden wil opruimen. Wanneer je je met hart en ziel wil inzetten voor de heling an jezelf. Wanneer je daarbij tot op de bodem van een situatie en de bijhorende reactiepatronen wil gaan. Wanneer je angst wil loslaten en liefde verwelkomen. Wanneer je je actief wil inzetten voor het bekomen van innerlijke vrede en aanvaarding van jezelf.

Regressie-therapie wordt vooral gebruikt om steeds terugkerende storende situaties, diep gewortelde gevoelens  en trauma’s op te lossen. Het is een uiterst werkzame methode waarbij je inzicht en hulp krijgt om o.a. gedachtenpatronen, problemen, angsten, onbestemd verdriet, energietekort, psychische en lichamelijke pijn enz. te doorgronden en diepgaand te transformeren. We werken in het celgeheugen van de jeugd, de jonge kindertijd, geboorte, prenatale periode en vorige levens.

De regressiemethode mét zielenheling, die we hier hanteren heeft een extra dimensie. Het werkt op het lichtniveau en helpt om verstarde energie en blokkades terug om te zetten in Licht en bruikbare energie. M.a.w. negatieve energie lost op in licht en versmelt met de omgeving. Bovendien ontvang je diepe zielenheling die de verdere transformatie van oude en terugkerende obstakels in je cellen en ziel op een zachte wijze vervolledigt. Je ontvangt ook positieve affirmaties om je celgeheugen te herprogrammeren.

Deze sessie heelt het celgeheugen en deblokkeert onaangename herinneringen in het onderbewuste. Hierdoor gaat je energie meer stromen, voel je je lichter en bevrijd. De combinatie van inzicht, ontlading, herprogrammering en zacht heling werkt zeer doeltreffend en brengt je in een ontspannen en vredevolle toestand van innerlijke rust er harmonie waardoor je het verleden gemakkelijker achter je kan laten en de draad van het leven terug opnemen.

Afspraak, prijs: op 015 52 02 57, € 100 (ongeveer 1u30) of per mail.
Adres: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek

Katrijn is opgeleid in talrijke healingmethodes en in energetisch en psychotherapeutisch werk. ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in persoonlijke en spirituele begeleiding van mensen.

 

2022-12-21T09:24:46+02:00