Moederdag meditatie

Harmonie man-vrouw in de armen van

de Grote Moeder

     Voor de meditatie, klik hier: https://youtu.be/2idh4B2HTtw

MOEDERDAG MEDITATIE.

Deze meditatie heelt en eert niet alleen de moeder/Moeder in onszelf, maar zet ook mannen aan om in hun liefdevolle, beschermende Vaderkracht of yangkracht te staan zodat de Moeder in beschermde stilte haar werk kan doen. In deze meditatie verwelkomt de Grote Moeder jou in haar hart en ervaar je haar koestering en troost. Ze neemt je twijfels, angsten, pijn en verdriet op en schenkt je overvloedig liefde, kracht, moed, mededogen en licht voor jezelf, voor je omgeving, voor de mensen, de wereld en de hele schepping. De Moeder vraagt om het goddelijk vrouwelijke, de zachte liefdeskracht van yin, het licht van de Moeder in ons op te nemen en liefde en mededogen uit te stralen naar de wereld. Zowel vrouwen als mannen hebben hierin een bijzondere taak!

Meditatie: Katrijn Joris – Anu-M-Isis; muziek: Pieter Van Buyten

2022-09-28T09:08:43+02:00