Inwijdingsweg van een Priesteres

Toen, nu en voor de tijd die komt

door Katrijn Joris – Anu-M-Isis

De priesteressen van vandaag zijn gewone vrouwen wiens spiritualiteit verweven is met hun dagelijks leven. Zij eren de Godin en het goddelijke in zichzelf en zijn dienstbaar aan Moeder Aarde, de mens, de Grote Moeder en de Bron. Hierdoor hebben zij in dit tijdperk van overgang naar een nieuwe wereld en een nieuwe tijd een bijzondere taak.

In dit boek vertelt Katrijn met een persoonlijk verhaal hoe ervaringen uit haar jeugd, professioneel leven en vorige levens haar voorbereid hebben om nu haar taak als priesteres op te nemen.

Met behulp van overpeinzingen, mystieke ervaringen, zielenreizen en levendige herinneringen wordt de lezer meegevoerd naar tempelopleidingen, gebeurtenissen en ceremonies uit o.a. Atlantis, Oud-Egypte, de Esseense tijd van Jezus en Magdalena, de periode van Merlijn enz.  

In het tweede luik van het boek neem je als het ware deel aan een stukje van de opleiding ‘Priesteres van de Nieuwe Tijd’. Je ontvangt meditaties en oefeningen als hulpmiddel om zelf de inwijdingsweg van het leven te gaan.

Het boek wil vrouwen en mannen inspireren om het dagelijks leven als een inwijdingsweg te ervaren die leidt naar levensvreugde, inzicht, spontaniteit, liefdevolle wijsheid, eenheid met de Bron en realisatie van je zielendoel. 

Katrijn Joris – Anu-M-Isis bezielt sinds meer dan 25 jaar samen met haar echtgenoot, Patrick Van Buyten, het spiritueel centrum De MaanCirkel in België. Als energetisch therapeut begeleidt zij, met healing, regressie, inwijdingen, heling en meditatie-opleidingen, mensen op hun pad naar persoonlijke groei en spiritueel ontwaken. 

INHOUD

Dankwoord

Voorwoord

EERSTE KWARTIER VAN DE MAAN. Ontstaan uit de Bron, verworden tot klein meisje en jonge maagd

1 Geboren uit de Bron

2 Vrouwen zorgen voor bedding, mannen voor bescherming

3  Afdalen in de duisternis van de ziel

4  Water, emoties en gevoelens herinneren aan de Oermoeder

5  Romantische liefde wordt zielenliefde

VOLLE MAAN. De volwassen vrouw, moeder, minnares en nog zoveel meer

6  Met de voeten op de grond en het hart als motor

7  De ziel eist haar rechtmatige plaats op

8  De heilige plaatsen waar de Godin roept

9  De priesteres is ontwaakt!

10  De ziel van de Aarde geeft haar geheimen prijs

11  Goddelijke scheppingskracht in de praktijk

LAATSTE KWARTIER VAN DE MAAN. De oude, wijze vrouw

12  Vervulling en innerlijke rust

13  Vreugdedans van yin en yang

NIEUWE MAAN. De oude bes op sterven na dood

WERKBOEK. De opleiding en inwijdingscyclus ‘Priesteres van de Nieuwe Tijd’
Voorwoord bij het werkboek

Thema: Godinnenkracht (voor Belgi*e)

Thema: Het Vrouwelijk Bekken als Heilige Graal

Thema: Magische Heksentoeren voor Hemelse Vrouwen

Thema: Inwijding van de Priesteres van de Nieuwe Tijd

Epiloog

Verklarende woordenlijst

PRAKTISCHE INFO

Je kunt het boek in de boekhandel kopen of rechtstreeks bij De MaanCirkel bestellen en dan ontvang je een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke opdracht. Je kunt het dan in De MaanCirkel komen ophalen of we sturen het op naar je thuis (voor België). Voor Nederland: te verkrijgen bij Uitgeverij Hajefa en in de boekhandels.

Bestellen: Voor België: €22,5 + €2,5 (deelname in de verzendkosten) op rek. nr. De MaanCirkel BE25 0013 22 37 04 82, met vermelding ‘boek Priesteres’ en je correcte adres. Voor Nederland: bestellen bij uitgeverij Hajefa.

Te koop: in de boekhandels en in De MaanCirkel

Titel: Priesteres van de Nieuwe Tijd. Toen, nu en voor de tijd die komt

Auteur: Katrijn Joris – Anu-M-Isis

Uitgever: Uitgeverij Hajefa

ISNB: 978-94-633-1024-6

Prijs: €22,5

E-book: verkrijgbaar bij uitgeverij Hajefa

Aantal bladzijden: 264

Info: centrum@maancirkel.be, tel.: +015 52 02 57

VIDEO’S: Katrijn Joris leest enkele fragmenten voor uit haar boek. Klik hier

TESTIMONIALS

“Prachtig. Zeer goed en vlot geschreven. Overzichtelijk en vooral, ik kan er mezelf in terugvinden. Ook een  boek om als geschenk aan te bieden , voor vrouwen die hun weg zoeken en meer.” – Chris B.

“Wat een meesterwerk! Zo sprankelend, beeldrijk, wervelend, stralend, overvloedig en bruisend van energie, taal en woord… onvergelijkbaar indrukwekkend!” – Lut L.

“Pure voeding voor de ziel en inspirerend voor de geest!” – Wil W.

“Jouw boek, jouw levensverhaal is een prachtig, inspirerend verhaal voor de hedendaagse, spirituele vrouw. Een boek dat ondersteuning kan bieden in de nieuwe uitdagende tijd tussen de storm en de stilte.” – Ivelina T.

“Kostbare woorden voor ons zieltje, zo vaak herkenbaar, fragiel en zo krachtig tegelijkertijd. De aantrekking en tinteling bij het lezen over de geheime genootschappen,… Mystieke ervaringen van toen ik zelf op reis was, of gewoon hier thuis… Alles krijgt nog maar eens extra dimensie door het lezen van jouw verhaal en ervaringen, je inspireert, maakt wakker en stelt zo diep gerust…. “ – Evy M.

“Wat schrijf je goed. Ik heb echt bewondering voor je schrijfkunst nog niet veel meegemaakt. Je boek is zeer boeiend. Heb er echt van genoten. Het boek is een echte aanrader! Dank je.” – Christine P.

“Wat heb ik je boek graag gelezen en wat zal ik het koesteren als een pareltje.

Zoveel herkenbare overeenkomsten, zoveel zielenverwantschap. Ik begrijp nu beter dan ooit waarom jij mijn eerste en belangrijkste lerares bent geweest. Met jou is mijn reis begonnen.” – An V.

“Het leest heel vlot en het was heel aangenaam om ondergedompeld te worden in jouw leef- en belevingswereld. Het was en is er nog steeds fijn toeven. Het volgen van je leven met daarbij de groeiende ervaringen op jouw spiritueel pad waren zeer inspirerend voor mij. Het hielp me om gebeurtenissen in mijn leven te duiden.” – Kat Vdm.

“Ik hou van je schijfsstijl, Katrijn. Je boek leest heel vlot! Ben nu begonnen aan het werkboek. Zoveel herkenning in het boek. Mooi en confronterend ook.” – Rit W.