Lezing met groepchanneling

White Bull

door medium Ian Graham

Patrick en Katrijn ontmoetten White Bull en Ian Graham ruim vijfentwintig jaar geleden en sindsdien gaan zij regelmatig op gesprek om wijsheid en inzicht te ontvangen. In de zomers van 2018 en 2021 volgden zij een week retreat met White Bull en Ian op het heilige eiland Patmos in Griekenland. Ze willen de energie en de liefde van White Bull graag delen en zijn ervan overtuigd dat het ‘vaderlijke’ advies en de wijze woorden van White Bull jouw hart en ziel zullen verblijden.

LEZING MET CHANNELING

Ian begint de avond met kort wat te vertellen over zijn leven en over hoe hij instrument/medium werd voor de gids en spirituele leraar White Bull. Inmiddels vervult Ian deze rol al ruim 40 jaar deze rol met ups en downs, met uitdagingen en beloningen, moeilijkheden en zegeningen. Ian zal ook vertellen over de relevantie van channeling in deze belangrijke tijd van de menselijke evolutie.

In het tweede gedeelte van de avond zal Ian White Bull channelen. Eerst over een algemeen onderwerp dat leeft bij de aanwezigen en daarna is het mogelijk dat er vragen van niet-persoonlijke aard kunnen gesteld worden. De lezing is in het engels.

Datum, prijs, aanmelden: vrijdag 24 november, 20u-22u, (deuren vanaf 19u45), €20, De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57, klik hier
Inschrijven: stort als reservatie €5 op rek.nr. BE25 0013 2237 0482 van De MaanCirkel met code WHI-02, het resterend bedrag betaal je de dag zelf.

WIE IS WHITE BULL

“Gegroet! Ik ben heel blij om in jouw aanwezigheid te zijn en ik hoop dat we in deze tijd samen mijn diepste wens kunnen vervullen. Mijn diepste wens die er eenvoudigweg in bestaat om jou te dienen en zo een kleine bijdrage te leveren aan grotere innerlijke vrijheid en diepere vrede in je. Ik hoop ook dat mijn woorden zullen resoneren met je eigen hoogste en diepste weten en dat je mijn woorden misschien zelfs zal herkennen als de weerspiegeling van jouw eigen diepste waarheid, want het is ook namens het hoogste en diepste in jou dat ik met je spreek.” – White Bull –

Met deze typische inleiding van een gesprek maakt White Bull zijn eigen intentie en werkwijze heel duidelijk. Maar zijn woorden drukken niet uit wat veel mensen aanvoelen als de krachtige en liefdevolle Aanwezigheid die hem vergezelt en die geruststelling brengt en de zenuwen kalmeert.

Hoewel de naam een Indiaanse oorsprong suggereert, presenteert hij zichzelf als een bron van wijsheid die put uit vele spirituele tradities, maar die vooral verbonden is met het Christusbewustzijn en de Non-dualiteit. White Bull spreekt via Ian Graham, het medium dat al 37 jaar voor hem spreekt.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN ONTMOETING MET WHITE BULL

White Bull is een spirituele leraar, daarom is een gesprek met hem niet als een paranormale reading en maakt hij geen voorspellingen. Door zijn diep begrip en mededogen voor de menselijke conditie, zijn veel mensen verbaasd over hoeveel hij over hen schijnt te weten.

White Bull spreekt niet vanuit een hogere positie, maar spreekt meer als een grootvader of een favoriete oom. Zijn antwoorden zijn vaak getint met zachte humor en altijd met liefde en respect.

Een gesprek met White Bull biedt de mogelijkheid om over belangrijke zaken in je leven advies te vragen aan een niet-fysieke leraar die absoluut geen oordeel heeft, die verbinding kan maken met je eigen Hogere Zelf en in het antwoord op jouw vragen, jouw eigen hoogste kennis en wijsheid spiegelt.

WIE IS IAN GRAHAM, HET MEDIUM DAT WHITE BULL CHANNELT

Ian Graham wist niet wat hem overkwam toen White Bull zich tijdens een meditatie in 1983 opeens aan hem openbaarde en liet weten door hem heen te willen sperken. Tegen wil en dan aanvaarde hij zijn – zo bleek – levensmissie.

Ian Graham is spiritueel leraar en auteur van talrijke boeken met de wijsheid van White Bull. Lees meer

INDIVIDUELE SESSIE MET WHITE BULL: OP AFSPRAAK : Lees meer

Video: Ian Graham over White Bull klik hier

Foto’s: Patmos, Retreat met White Bull en Ian Graham

 
Powered by Typeform