Meditatie

Geboorte van de Nieuwe Aarde

In deze video-meditatie vullen we onszelf met Licht en helpen we als ‘vroedvrouwen’ en ‘vroedmannen’ mee aan de Geboorte van de Nieuwe Aarde.

Midwinter, Kerstmis, Jule, de langste nacht die de geboorte van het Licht en het nieuwe leven in zich draagt. En dat willen we graag met jullie samen vieren.

Laat ons samen de geboorte van het Licht vieren, en ons vullen met het Licht van de Lichtwereld. Laat ons samen Licht bundelen voor de wereld, voor onze aarde, voor de mensheid die door een proces van transformatie gaan.

Laat ons samen op 21 december om 19u mediteren via de video-meditatie ‘GEBOORTE VAN DE NIEUWE AARDE’. Je kunt met bijgevoegde link bij ons aansluiten of later op een moment dat het voor jou past de meditatie beluisteren:

Wij zijn allen vroedvrouwen en ‘vroedmannen’ die meehelpen aan de geboorte van de Nieuwe Aarde, die door onze liefdevolle inbreng de geboorteweeën van onze planeet verzachten en de uitdagingen die deze shift voor ons met zich meebrengt in vertrouwen en verbondenheid doormaken en met liefdevol respect overstijgen.

Met deze video-meditatie nemen wij deel aan de actie 21-12 ‘Holding the Light’ die mensen over de hele wereld verbindt.

Meditatie: Katrijn Joris – Anu-M-Isis; muziek: Pieter Van Buyten