Bron- en Zielenheling 2022-12-21T09:16:55+02:00

dscn13071

Hathor-heling, Bron-Heling, aura-, chakra-heling

met Craneo-sacrale Touch

Persoonlijke sessie met Katrijn Joris

Tijdens de helingsessie wordt een liefdevol energieveld gecreëerd dat ontspanning brengt in je lichaam en geest, rust in je gedachten en vrede met je ziel.

Lichamelijke klachten, gedachtepatronen en emoties zoals onzekerheid, angst, depressie, pijn of verdriet en geïnstalleerde herinneringen zoals trauma’s (incest, seksuele problemen en misbruik), worden in de kern aangepakt en getransformeerd. Er wordt o.a. Cranio-sacrale Touch gebruikt, waardoor geheeld wordt in de subtiele beweging van de cellen en in het ritmische bewegen van de aura en chakra’s. De combinatie met Engelen-heling, alchemistische heling en Ilahinoor voegt een subtiele lichttrilling toe en de werkzame kracht van helende symbolen. Dit maakt de heling bijzonder diepgaand en efficiënt voor psychische problemen maar ook voor lichamelijke klachten zoals chronische pijn, slaapstoornissen, enz.

De heling opent de diepere mogelijkheden van je ziel en stemt je af op je goddelijke lichtoorsprong of de Bron.

Katrijn is gespecialiseerd in activering en heling van het derde oog en in vrouwenproblematiek (vruchtbaarheids- en seksuele problemen en relaties, enz.) en in geboorte- en prenatale trauma’s (o.a. lost twin). De helingsessie vindt plaats onder bijzondere begeleiding van de Hathors en de Goddelijke Moeder.

Katrijn is o.a. opgeleid in Reiki, I.E.T., Ilahinoor, Alchemic Healing, Graalmagie en Hathor-healing

Afspraak, prijs: op 015 52 02 57, €70, ongeveer 1 uur

Adres: De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek